Kvalitatīvs dizains gan formas, gan funkcijas ziņā: Elegantais DybergLarsen kulons Arp tagad ir pieejams arī kā lustra.

22. februāris 2024
Kvalitatīvs dizains gan formas, gan funkcijas ziņā: Elegantais DybergLarsen kulons Arp tagad ir pieejams arī kā lustra.
Panāciet perfektu līdzsvaru starp formu un funkciju ar DybergLarsen Arp 6 lustru. Šī lustra ir ieguldījums gan estētikā, gan komfortā, radot skaistu apgaismojumu un stilīgu interjera dizaina papildinājumu. Visi seši saskaņotie abažūri ir kompaktas formas ar maigiem izliekumiem un izgatavoti no stikla ar fascinējošu dūmu krāsas virsmu, kas piešķir lampai vēsu, modernu izskatu, kas skaisti papildina melno ietvaru.

Neitrālā krāsu gamma arī palielina lampas daudzpusību, padarot to par gaismas avotu, kas labi iederēsies daudzos dažādos interjera dizaina stilos. Savukārt kūpinātais stikls ir izvēlēts ne tikai estētisku apsvērumu dēļ, bet arī nodrošina izkliedētu apgaismojumu, kad lampa ir ieslēgta. Tajā pašā laikā katrs abažūrs ir atvērts apakšā, tādējādi nodrošinot arī tiešu lejup vērstu apgaismojumu. Šī kombinācija padara Arp lustru ideāli piemērotu gan ēdamgaldam, gan dzīvojamās istabas centram. Abažūri ir izvietoti pa diviem rindās, izkārtoti viens no otra, lai panāktu plašu gaismas izkliedi. Tas piešķir lampai asimetrisku profilu, kas kopā ar tumšo krāsu gammu un vienkāršo dizainu piešķir tai izteikti modernu estētiku, kuru var viegli kombinēt ar mūsdienīgu interjeru.

Šis skaistais dizaina izstrādājums ir turpinājums Arp sērijā, kas sastāv no vairāku modeļu piekaramiem un sienas gaismekļiem. Visiem Arp gaismekļiem raksturīgs vienāds apaļš, kompakts abažūrs un dizaina vienkāršība. Lampa ir pieejama arī kā lustra ar trim kronšteiniem un baltā opāla stikla abažūriem.

Skaties visu Arp klāstu šeit!