Uzlabojiet savu interjeru ar skaistiem dizainparaugiem no Muuto "Strand" sērijas - tagad arī kā galda lampu!

26. februāris 2024
Uzlabojiet savu interjeru ar skaistiem dizainparaugiem no Muuto "Strand" sērijas - tagad arī kā galda lampu!
Kolekcijas Strand piekaramie gaismekļi līdzsvaro perfektu harmoniju starp vieglumu un svaru. Graciozais, peldošais izskats, kas piešķir gaismekļiem to unikālo izskatu - to panāk ar skaisto balto virsmu, apjomīgo dizainu un neredzamajiem piekariņa vadiem -, ir eleganti kompensēts ar to stabam līdzīgo struktūru. Tagad estētiskais kulons ir pieejams arī kā galda lampa ar tādu pašu skaistu dizainu.

Šī skaistā veidojuma autors, dizainers Bendžamins Huberts (Benjamin Hubert), ir apzināti iekļāvis lampas dizainā asociācijas ar mākoņiem debesīs. Abažūru veidojošais plānais, izturīgais auduma papīrs ir cieši izstiepts virs tērauda rāmja ar tievām stiegrām, veidojot sarežģītu un pārdomātu struktūru, kas apņem gaismas avotu un vienlaikus darbojas arī kā izkliedētājs. Caurspīdīgais izskats ļauj gaismai efektīvi iekļūt caur toņa materiālu, filtrējot to un nodrošinot siltu, patīkamu un, galvenais, vienmērīgu izskatu. "Strand galda lampa ir patiesi taustāms un funkcionāls gaismas avots ar maigu apgaismojumu visā tās korpusā, kas bagātina jebkuru telpu ar apetīti rosinošu, skulpturālu kvalitāti".

Lampas funkcionalitāte izpaužas ne tikai tās daudzpusīgajā gaismas kvalitātē, kas ir piemērota gandrīz jebkurai telpai, bet arī integrētajā gaismas spilgtuma regulēšanas funkcijā, kas ļauj pielāgot spilgtumu atbilstoši jūsu vajadzībām un vēlmēm, nodrošinot piemērotu apgaismojumu jebkuram gadījumam.

Strand galda lampa ir pieejama arī kā piekaramā lampa vairākās dažādās versijās. Skaistais līdzsvars starp vieglumu un smagumu, struktūra, materiālu izvēle, krāsa un visa dizaina koncepcija atkārtojas visos sērijas gaismekļos, tāpēc tos var viegli kombinēt, veidojot stilīgu un saskaņotu telpas apgaismojuma izpausmi.

Skatieties galda lampu un pārējo skaisto kolekciju tieši šeit.