Trīs skaisti Jamilla rotangpalmas piekariņi no Bloomingville

29. februāris 2024
Trīs skaisti Jamilla rotangpalmas piekariņi no Bloomingville
Jaunajai Jamilla piekariņu sērijai piemīt visas kvalitatīva dizaina īpašības. Sērija sastāv no trim piekariņiem, katram no tiem ir savs individuāls dizains, taču visiem ir vienāds skaists dabisks dizains. Abažūrs ir izgatavots no rotangpalmas, kas galvenokārt pazīstama no dārza mēbelēm, groziem, krēsliem utt. Šajā gadījumā dizaineru zīmols Bloomingville, kā vienmēr, ir radoši piegājis interjera dizainam un pārnesis skaisto materiālu uz lampas nesēju. Tāpēc jūs varat kombinēt Jamilla piekaramo gaismekli ar citām rotangpalmas mēbelēm vai dekoratīviem elementiem, lai radītu skaistu organiska dizaina koncepciju savā interjerā.

Organiskums ir atslēgas vārds, kad runa ir par mājīgas un ērtas viesistabas atmosfēras radīšanu, kas ļauj justies kā mājās. Dabiskais materiāls un austā rotangpalmas ēnu struktūra veicina relaksējošu atmosfēru, savukārt siltā brūnā virsma ļauj lampu viegli iestrādāt dažādās interjera dizaina un stila koncepcijās. Tomēr lampa ir īpaši piemērota bohēmas iedvesmotiem interjeriem, kuros priekšroka tiek dota dabiskiem materiāliem.

Piekaramais gaismeklis ir pieejams trīs dažādos izmēros. Katram variantam ir individuāla forma, taču visiem abažūriem ir raksturīgi maigi izliekumi un apjomīgas formas. Abažūrs apakšā ir atvērts, tāpēc gaisma var iekļūt tiešā lejupvērstā gaismā. Tajā pašā laikā gaisma var izplūst arī caur pīto struktūru, nodrošinot netiešu apgaismojumu no visām pusēm. Šī tiešās un netiešās gaismas kombinācija padara Jamilla piemērotu virs galdiem un kā apgaismojumu telpā. Pateicoties tās maigajai un patīkamajai gaismas kvalitātei, Jamilla var izmantot dzīvojamās istabas stūrī, ziemas dārzā un guļamistabā.

Visu Jamilla sēriju atradīsiet šeit