LOOM Design jaunās bezvadu apgaismojuma kolekcijas nodrošina lielāku apgaismojuma elastību un autonomiju

11. marts 2024
LOOM Design jaunās bezvadu apgaismojuma kolekcijas nodrošina lielāku apgaismojuma elastību un autonomiju
Tieši stilīga vienkāršība un funkcionāls dizains ir tas, kas raksturo visus LOOM Design, zīmola Lampefeber, kas jau vairāk nekā 30 gadus importē un pārdod dizaina lampas visā Skandināvijā - gan privātajiem, gan biznesa klientiem, izstrādājumus. Spilgts piemērs LOOM Design pieredzei, apvienojot formas vienkāršību ar funkciju daudzpusību, ir redzams divās jaunajās apgaismojuma kolekcijās Sia un Modi Micro Portable Table Lamp. Abām kolekcijām ir bezvadu dizains, un tās ir aprīkotas ar iebūvētu LED gaismas avotu un uzlādējamu akumulatoru, tāpēc tās nav ierobežotas ar vienu telpu, bet tās var pārvietot, lai baudītu jebkurā mājas vietā vai pat ņemt līdzi ceļā. Gan Sia, gan Modi dizains ir skaisti vienkāršs: abiem ir minimālistisks dizains, un tie ir smalkā krāsu gammā, kas ļauj tos viegli iekļaut dažādos interjeros. Abiem gaismekļiem ir arī iebūvēta apgaismojuma samazināšanas funkcija, kas ļauj regulēt un pielāgot spilgtumu, tāpēc tie var nodrošināt piemērotu apgaismojumu dažādiem mērķiem un gadījumiem jebkurā diennakts laikā.

Sia click prožektorus var kombinēt ar vairāku veidu pamatnēm, lai izveidotu savu galda, grīdas vai sienas apgaismojumu. Prožektors ir savienots ar pamatni, izmantojot magnētiskos elementus, kas ļauj to viegli piestiprināt un atvienot. Prožektori un dažādās pamatnes sader pēc krāsas un stila. Tas nodrošina perfektu pamatu elastīgam un daudzpusīgam apgaismojumam jūsu interjerā. Skaties visu Sia klāstu šeit.

Modi var lepoties ar pārsteidzoši augstu aizsardzības klasi (IP65), kas to padara piemērotu lietošanai ārpus telpām. Lampu var uzlādēt gan ar USB lādētāja kontaktdakšu, gan ar uzlādes stacijas palīdzību, kas ļauj uzlādēt vairākas lampas vienlaicīgi. Uzlādes ierīces tiek pārdotas atsevišķi. Skatiet pilnu klāstu un rezerves daļas šeit..