Jaunā Markslöjd portatīvo ierīču sērija ir piemērota visām telpām un visiem gadījumiem

14. marts 2024
Jaunā Markslöjd portatīvo ierīču sērija ir piemērota visām telpām un visiem gadījumiem
Zviedru apgaismojuma ražotājs Markslöjd ir pazīstams un atzīts ar to, ka apvieno savu mūžīgo skandināvu dizaina estētiku ar augstu kvalitāti un modernām tehnoloģijām, lai nodrošinātu optimālu apgaismojumu, kas priecē un sniedz labumu katru dienu. Vēl viens piemērs Markslöjd pieredzei formas un funkcijas apvienošanā ir jaunā Filo galda lampu sērija, kas sastāv no portatīvajām lampām vairākos skaistos krāsu variantos. Visas lampas ir vienkrāsainas un ieturētas neitrālā krāsu tonī, kas skaisti izceļ to moderno un minimālisma izpausmi. Arī formai piemīt skaista vienkāršība ar apaļu pamatni, tievu cauruļveida rāmi un cilindrisku abažūru, kura diametrs ir tieši tāds pats kā pamatnes diametrs. Tas piešķir lampai gludu, stilīgu profilu, kas īpaši labi iederas skandināvu un ziemeļvalstu iedvesmotos interjeros.

Tā kā Filo ir bezvadu konstrukcija, lampu var ņemt līdzi, lai jūs varētu baudīt tās praktisko apgaismojumu vairākās telpās vienlaikus. Lampai ir IP44 kategorija, tāpēc tā ir piemērota lietošanai gan telpās, gan ārpus telpām. Tāpēc Filo var viegli iznest uz terases un balkona vai piknikā. Lampai ir pievienots USB-C kabelis, lai uzlādētu iebūvēto akumulatoru, kas darbina integrēto LED moduli. Kad lampa ir ieslēgta, gaisma galvenokārt spīd uz leju, veidojot tiešu lejupvērstu gaismu. Tomēr, tā kā abažūra augšdaļa ir pārklāta ar matētu plāksni, gaisma izstaro arī maigu augšupvērstu gaismu, kas skaisti papildina primāro apgaismojumu.

Lampu darbina ar skārienpogu abažūra augšdaļā. Tai ir arī aptumšošanas funkcija, kas ļauj regulēt un pielāgot spilgtumu, lai nodrošinātu atbilstošu apgaismojumu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām. Pēc septiņām uzlādes stundām akumulators ir pilnībā uzlādēts un var spīdēt astoņas stundas, izmantojot augstāko spilgtuma iestatījumu, un vēl ilgāk, izmantojot vājināšanas iestatījumus.

Skaties visu praktisko portatīvo gaismekļu sēriju šeit..