Tīras līnijas un spilgtas krāsas brīnišķīgā kombinācijā: skatiet Normann Copenhagen Cellu sēriju šeit!

28. marts 2024
Tīras līnijas un spilgtas krāsas brīnišķīgā kombinācijā: skatiet Normann Copenhagen Cellu sēriju šeit!
Cellu apgaismojuma kolekcija ir klasiskā salocītā papīra abažūra mūsdienīga interpretācija. Dizains ir iedzīvināts mūsdienu estētikā ar polipropilēna abažūru uzlabotai izturībai, kas balstās uz alumīnija kolonnas ar pulverkrāsas pārklājumu un tērauda pamatnes ar pulverkrāsas pārklājumu, kuras abas ir veidotas ar izteiktu, robustu izskatu.

Šīs skaistās kolekcijas idejas autors ir jaunais dāņu dizainers Simons Legalds, kurš 2012. gada vasarā absolvējis Dānijas Karaliskās Mākslas akadēmijas Dizaina skolu. Viņa darbi sastāv gan no maziem, gan lieliem izstrādājumiem, kas bieži vien veidoti amatniecības un rūpniecības krustpunktā. Savos dizainos Simons Legalds izmanto tehnikas, kas ir nepieciešamas dizainā un ir daļa no izteiksmes, tās vizuāli izceļot, nevis slēpjot. Legalda daudzu gadu sadarbības laikā ar Normann Copenhagen daudzas viņa novatoriskās idejas un dizaina koncepcijas ir realizētas skaistos darbos. Pilnu Simona Legalda dizainparaugu klāstu var atrast šeit.

Īpaši raksturīga Cellu sērija ir tās veiksmīgā klasisko un moderno dizaina elementu kombinācija. Abažūrs norāda uz dizaina skaidrām atsaucēm uz ikoniskajiem plisētajiem lampu abažūriem. Šis elements ir saglabāts, bet dizainam kopumā ir piešķirta mūsdienīga un atjaunināta estētika, kas atbilst mūsdienu interjeriem. Dizainu īpaši raksturo tā pārsteidzošās proporcijas un atsauces uz klasiku. Pamatnei ir ļoti īpatnēja, palielināta izteiksmība, ko vēl vairāk izceļ pulverkrāsojuma pievilcīgās un rotaļīgās krāsu kombinācijas. Tādējādi Cellu ir acīmredzama vecā un jaunā savienība, kas skaisti apvienota dizainā, kurš atsaucas gan uz klasisko amatniecību, gan jauniem, mūsdienīgiem dizaina principiem.

Cellu sērijā ir gan galda, gan stāvlampas vairākās skaistās krāsu kombinācijās. Visas šīs lampas varat atrast šeit