Louis Poulsen svin 150. gadadienu ar unikālu īpašu kolekciju!

8. marts 2024
Louis Poulsen svin 150. gadadienu ar unikālu īpašu kolekciju!
Ar prieku paziņojam par jaunākajiem ekskluzīvajiem papildinājumiem Louis Poulsen iespaidīgajā unikālo dizaina ikonu kolekcijā. Par godu dizaina nama 150. gadadienai viņi ir laiduši klajā četrus jaunus īpašos izdevumus ar visā pasaulē pazīstamu klasiku no sava sortimenta.

Jubilejas kolekcijā ietilpst PH Artichoke kulons izmēros Ø480 un Ø600 un PH 5 kulons, ko radījis Poul Henningsen un AJ Mini galda lampa, ko radījis Arne Jacobsen.

Visas jubilejas versijas ir pieejamas satriecošā Matt White/Pale Rose krāsu kombinācijā, ko lieliski papildina unikālas pulēta misiņa detaļas, kurām laika gaitā veidojas skaista patina, kas piešķir lampām unikālu raksturu. Turklāt siltie metāliskie toņi piešķir mājokļa interjeram jauku vintage pieskārienu, kas arī palielina lampu estētisko vērtību jūsu interjera dizainā.

Matēts balts piešķir telpai svaiguma un gaismas pieskārienu, savukārt bāli rozā maigi ieskauj ar savu maigo un nomierinošo toni. Harmonija starp šiem toņiem piešķir telpai jēgpilnu dimensiju, kā arī smalku eleganci un siltu sajūtu, kas aicina uz atpūtu un labsajūtu. Matt White un Pale Rose ir vairāk nekā tikai krāsas, tās ir stila un rakstura izpausme, kas piešķir jūsu mājoklim pārlaicīgu un izsmalcinātu izskatu.

Ja vēlaties iegādāties kādu no ekskluzīvajām jubilejas lampām, negaidiet ilgi - tās būs pieejamas tikai 2024. gadā un to eksemplārs ir ierobežotā daudzumā. PH Artišoki ir pieejami tikai 300 vienībās abos izmēros ar individuālu numuru, kas iegravēts uz 5. lapas kopā ar unikālo jubilejas logotipu.

Rotājiet savu mājokli ar unikālu dāņu dizaina ikonu ar labu stāstu izsmalcinātā meistarībā!

Skaties vairāk Louis Poulsen unikālo lampu šeit