Luumr ir ieradies veikalā - izveidojiet gudru māju!

22. jūnijs 2024
Luumr ir ieradies veikalā - izveidojiet gudru māju!
Mēs atklājam jaunu, neparastu produktu! Tagad jūs varat pārvērst savu mājokli par mirdzošu paradīzi ar mūsu jaunāko produktu klāsta papildinājumu - Luumr! Luumr ir kas vairāk nekā tikai spuldzes - tā ir inovācija viedā apgaismojuma jomā, kas pārveidos jūsu apkārtni tā, kā jūs nekad neesat iedomājies.

Ar Luumr spuldzītēm jūs ne tikai iegūsiet gaismu - jūs iegūsiet pilnīgi jaunu pieredzi, kā kontrolēt un pielāgot apgaismojumu jūsu mājās, lai tas pilnībā atbilstu jūsu vajadzībām. Spuldzes var viegli pieslēgt savam Wi-Fi tīklam un vadīt tās tieši no viedtālruņa vai planšetdatora, izmantojot intuitīvo Luumr lietotni. Ar vienu pieskārienu varat mainīt gaismas krāsas, regulēt spilgtumu, plānot apgaismojumu un daudz, daudz ko citu - visu atbilstoši savām vajadzībām un no dīvāna vai pat tad, kad esat prom no mājām.

Bet ar to viss nebeidzas! Luumr spuldzes ir saderīgas arī ar citām viedajām lietotnēm, lai jūs varētu izveidot pilnībā integrētu un inteliģentu māju. Savukārt ar Luumr lietotni varat viegli pārvaldīt un kontrolēt visas viedierīces, tostarp aizkarus vai apkuri, no vienas centrālās vietas, tādējādi padarot viegli un ērti izveidot perfektu atmosfēru savās mājās. Daudz vairāk par to, kā izmantot Luumr lietotni, varat izlasīt šeit.

Tad kāpēc gaidīt? Gatavojieties izbaudīt apgaismojuma nākotni ar Luumr un ļaujiet savam mājoklim mirdzēt ar gaismu un inovācijām kā vēl nekad agrāk. Laipni lūgti gaismas iespēju pasaulē!

Visas Luumr viedās spuldzes atradīsiet šeit.