Izdaiļojiet savu vannas istabu ar skaisto pulvera istabas lampu no DCW éditions: Poudrier sienas lampu!

18. maijs 2023
Izdaiļojiet savu vannas istabu ar skaisto pulvera istabas lampu no DCW éditions: Poudrier sienas lampu!
Mēs visi zinām klasisko izteicienu: "Izejot ārā, lai pūderētu degunu". Šajā gadījumā franču dizainers Filips Nigro ir spēris soli tālāk un radījis vannas istabas lampu, kas atdarina apburošo pūderveida metaforu.

DCW éditions skaistā sienas lampa Poudrier ir ne tikai skaists un dekoratīvs gaismas avots, bet to var izmantot arī kā spoguli: lai pastiprinātu līdzību ar pūdera pūzni, lampa ir aprīkota ar vāku, kas no iekšpuses ir spīdīgs, lai jūs varētu tajā atspoguļot sevi. Vāks ir izgatavots no tērauda, un tam ir piešķirta skaista misiņa apdare, kas jau tā izsmalcinātajam dizainam piešķir klasisku eleganci. Vāks ir piestiprināts pie eņģes, lai to varētu pagriezt un tādējādi jūs varētu regulēt gaismas intensitāti. Tādējādi, attiecīgi atverot un aizverot vāku, jūs varat kontrolēt, vai vēlaties praktisku, tiešu gaismu vai maigu netiešu mirdzumu, kas ir ideāli piemērots atpūtai un labsajūtai vakara stundās.

Gaismas avots ir iebūvēts LED modulis, ko aizsargā stikla difuzors ar rievotu virsmu, lai nodrošinātu neapžilbinošu gaismas izplatīšanu. Spuldzei ir IP44 aizsardzības klase, tāpēc tā ir aizsargāta pret mitrumu un ūdens šļakatām, un tāpēc ir lieliski piemērota tualetēm, vannas istabām vai citām mitrām telpām. Tas liecina par labi izstrādātu dizainu, kurā ir ne tikai pabeigta dizaina koncepcija, bet arī padomāts par praktiskas izmantošanas iespējām katrā skaistā dizaina daļā.

Skaties Poudrier sienas gaismu šeit