Mūsdienīgs apgaismojums modernām telpām ar Lindby Tarja LED griestu gaismu

24. janvāris 2024
Mūsdienīgs apgaismojums modernām telpām ar Lindby Tarja LED griestu gaismu
20. un 21. gadsimtā ir notikusi revolūcija apgaismojuma jomā, un mūsdienās mums ir pieejami rīki un tehnoloģijas, lai radītu efektīvu apgaismojumu, kas optimāli izmanto enerģiju un nodrošina lieliskus apgaismojuma apstākļus gan telpās, gan ārā. Apgaismes gigants Lindby ir viens no uzņēmumiem, kas cenšas maksimāli izmantot mūsdienu apgaismojuma tehnoloģijas, lai radītu skaistu lampu dizainu ar lielisku funkcionalitāti. Gudrais interjera dizains, protams, ir ietērpts tīrā, košā un stingrā dizainā, kas turklāt ir universālas formas un krāsas, tāpēc tās var viegli iederēties jebkurā vietā neatkarīgi no esošās interjera dizaina koncepcijas.

Tagad Lindby to ir paveicis vēlreiz un radījis lampu, kas ar savu izturīgo gaismekli, elastīgo dizainu, daudzpusīgo izskatu un skaisto apgaismojumu būs gaidīts papildinājums jebkurā interjera telpā. Tarja LED griestu lampa izceļas ar minimālisma estētiku un neitrālu krāsu gammu, kas atradīs savu vietu ne tikai privātmājā, bet arī komerciālās un sabiedriskās ēkās vai uzņēmuma telpās. Gaismeklis ir pieejams divās skaistās versijās - viena ar kvadrātveida, otra ar apaļu lampas galviņu. Abas ir veidotas no satīna akrila vāka un metāla rāmja ar matēta hroma apdari. Gan rāmis, gan vāks ir formas ziņā saskaņoti un tādējādi izceļ viens otru.

Tarja var uzstādīt gan pie griestiem, gan pie sienas, tādējādi nodrošinot jums brīvību to pielāgot telpā atbilstoši savām vajadzībām un vēlmēm. Tarja ir ar IP44 aizsardzības klasi, tāpēc to var uzstādīt arī mitrās telpās. Gaismas avots ir lampas ārpusē iebūvēta gaismas diode. Tā kā LED gaisma parasti ir diezgan spilgta, pateicoties tās efektīvai enerģijas konversijai, gaismas avots ir pasargāts ar satīna baltā akrila vāku, kura matētā virsma izlīdzina gaismu, nodrošinot patīkamu un vienmērīgu izskatu.

Skaties skaisto lampu abās versijās šeit!