Ikoniskie Coolicon piekaramie gaismekļi ir atkārtoti izlaisti skaistos jaunos modeļos.

20. novembris 2023
Ikoniskie Coolicon piekaramie gaismekļi ir atkārtoti izlaisti skaistos jaunos modeļos.
Pārsteidzošais dizains un neapstrādātais industriālais izskats, kas raksturīgs ilggadējā britu lampu ražotāja Coolicon piekaramajiem gaismekļiem, aizsākās 1933. gadā, kad uzņēmums patentēja savu jauno lampu, kas tika izstrādāta, lai nodrošinātu efektīvu apgaismojumu bez pārkaršanas riska. Tā laika spuldzes radīja lielu karstuma daudzumu un tādējādi apdraudēja drošību, ko Coolicon lampas spēja pārvarēt, pateicoties atjautīgi izstrādātajam displeja rāmim abažūra augšpusē, kas ļāva karstumam izplūst. Kopš tā laika neefektīvās kvēlspuldzes jau sen ir aizstātas ar energoefektīvākām alternatīvām, taču ikoniskais Coolicon dizains joprojām ir aktuāls.

Mūsdienās piekariņi ir izgatavoti no cieta tērauda, bet apdegušā emalja arī tiek uzklāta ar rokām. Tajā pašā laikā elementi, kas piešķir dizainam tā atšķirīgo raksturu, nodrošina arī praktisku apgaismojumu. Plašais gaismas atstarotājs nodrošina lielisku lejupvērstu apgaismojumu, kas ir ideāli piemērots virs ēdamgalda vai darba vietas mājās. Tomēr, tā kā spuldzes augšdaļa ir redzama, 360 grādu leņķī izplatās skaista sekundārā gaisma, kas nodrošina gan papildu apgaismojumu, gan rada harmoniskāku un līdzsvarotāku gaismas modeli. Tā kā gaismas avots ir redzams, jūs varat izvēlēties dekoratīvu spuldzīti, kas atbilst jūsu personīgajam stilam, vai modernizētu spuldzīti, kas izceļ ikonisko Coolicon dizainu.

Klasiskās industriālās lampas atkārtotajā versijā ir saglabāti visi būtiskākie elementi, kas raksturo gludo dizainu, kas padara lampas tik atpazīstamas. Tomēr ligzda ir jaunā, glītā misiņa dizainā, kas bagātina skaisto dizainu ar izsmalcinātu pieskārienu.  

Piekaramais gaismeklis ir pieejams dažādās krāsās, un, protams, tas ir pieejams arī ar firmas zīmolu - Londonas metro karti. Skaties visus Coolicon piekariņus šeit