Lielisks apgaismojums ar dizaina lustru Ghost no 101 Copenhagen

29. novembris 2023
Lielisks apgaismojums ar dizaina lustru Ghost no 101 Copenhagen
Dāņu dizaina zīmola 101 Copenhagen jaunajā kolekcijā ir nonākuši daudzi skaisti apgaismojuma un interjera dizaina elementi, un viens no tiem ir hipnotiski modernā Ghost lustra. Šī lampa ir ideāli piemērota tiem, kas mīl mūsdienīgu minimālismu un kuriem ir tieksme pēc abstraktās mākslas. Pateicoties inovatīvai apgaismojuma tehnoloģijai, vienkāršam izskatam un izteiksmīgai vienkāršībai, lustra Ghost ir piemērota visām modernām telpām un interjeriem.

Ghost lustru, tāpat kā pārējo kolekciju, ir izstrādājis dāņu dizaineru duets Christian Sofus Hansen un Tommy Hildal, kas ir arī galvenie 101 Copenhagen dizaineri. Tommy Hildal pirms interjera dizainera karjeras uzsākšanas ieguva ilggadēju pieredzi modes industrijā. Viņa darbu centrā ir viņa interese par materiāliem un procesu, kā tie kļūst par mākslas darbiem, kas atspoguļojas visos Hildala pārdomātajos dizainos. Kristians Sofus Hansens studējis arhitektūru un dizainu Dānijas Karaliskajā tēlotājmākslas akadēmijā un ir eksperts tradicionālā dizaina apvienošanā ar mūsdienu tehnoloģijām un ražošanas metodēm. Kopš 2015. gada abi dizaina ģēniji strādā plecu pie pleca, radot virkni iespaidīgu interjera dizaina projektu. Citas Christian Sofus Hansen un Tommy Hildahl dizainparaugus var atrast šeit.

Ghost lustras izteiksmīgais grafiskais dizains ir balstīts uz minimālisma mākslu, apvienojot apgaismojumu un skulptūru spilgtā dizainā ar inovāciju izjūtu. Ierasto abažūru un gaismas avotu vietā Ghost ir izteiksmīgs gaismeklis ar abstraktu, savītu rakstu, kas veido visu gaismekļa galvu. To veido balta akrila caurule ar aiz tās iebūvētu LED gaismas avotu, kas ieslēdzot lampu, izgaismo visu konstrukciju. Inovatīvā lustra ir pieejama divos dažādos izmēros, katram no tiem ir savs hipnotisks gaismas raksts.

Uzzini vairāk šeit