Šis ikoniskais gaismeklis tagad ir pieejams krāsās ar Verner Panton fantastiskajiem jaunajiem papildinājumiem Wire klāstā.

13. decembris 2023
Šis ikoniskais gaismeklis tagad ir pieejams krāsās ar Verner Panton fantastiskajiem jaunajiem papildinājumiem Wire klāstā.
Kopš sērijas Wire izlaišanas 1971. gadā šī skaistā gaismekļu sērija tiek uzskatīta par spilgtu dāņu dizaina paraugu. Šo sēriju izstrādāja dāņu dizaina ikona un nacionālais varonis Verners Pantons, kurš ir pazīstams ar savu pārdomāto dizainu ar tīrām līnijām un maigiem plūksnojumiem. Pantons specializējās plastmasas kā medija izmantošanā, lai radītu spilgtas un dinamiskas formas, bieži vien ekstravagantās krāsās, kas raksturoja viņa neatkārtojamo 60. gadu stilu.

Šodien Wire sērijas stāvlampas un galda lampas ir pieejamas ekstravagantā krāsu gammā, kas vēl vairāk izceļ jau tā lielisko dizainu.

Oriģinalitāte un vienkāršība ideālā harmonijā

Tieši ideālā vienkāršības un sarežģītības, viegluma un dziļuma kombinācija ir tas, kas piešķir Wire īpašu atpazīstamību. Pamatne sastāv no hromēta stiepļu karkasa, kas dod sērijas nosaukumu, un krāsaina plastmasas abažūra ar maigiem, nepārtrauktiem izliekumiem, kas nosedz gaismas avotu. Kopā tie veido dekoratīvu izteiksmi, kurā sabalansēti ir gaisma, industriāli elementi un piesātināti neitrāli toņi. Tādējādi stāvlampas un galda lampas labi darbojas gan atsevišķi, gan kopā.

Pdomāts dizains, kas garantē kvalitatīvu apgaismojuma efektu

Kā lampu paslēpj abažūrs, gaisma nevienā brīdī neapžilbina. Pamatni ieskauj metāla atstarotājs ar tādu pašu hromētu apdari kā pamatne, tāpēc gaisma caur plastmasas abažūru tiek virzīta uz augšu un uz āru, radot skaistu netiešu apgaismojumu. Krāsainie toņi šajā klāstā izceļ krāsu un piešķir gaismeklim spilgtu raksturu, kad tas spīd. Šis netiešā apgaismojuma veids ir ideāli piemērots kā fons, kas papildina pārējo telpas apgaismojumu.

Skatīties visu Verner Panton Wire sēriju šeit.