Vēl viens brīnišķīgs papildinājums Vernera Pantona Globe estētiskajai sērijai tagad ir pieejams mini versijā.

5. janvāris 2024
Vēl viens brīnišķīgs papildinājums Vernera Pantona Globe estētiskajai sērijai tagad ir pieejams mini versijā.
Kopš tā projektēšanas un izveides 1969. gadā Globen ir viens no nozīmīgākajiem dāņu dizaina sasniegumiem. Pantona mērķis, izstrādājot Globen, bija radīt gaismekli, kas piesaistītu uzmanību un vienotu telpu neatkarīgi no tā, vai tas būtu novietots atsevišķi vai grupā. Rezultāts ir neticami universāls gaismeklis ar skaidru un visaptverošu valodu, vienkāršu dizainu un detalizētu apdari, kas piemērots neskaitāmām telpām.

VP Globe 28 Alu ar 28 cm diametru ir mazākais gaismeklis sērijā Globe. Šis piekaramais gaismeklis ir skaists atsevišķs gabals, taču to var viegli kombinēt ar citiem Globe gaismekļiem, kas ir pieejami dažādos dizainos, izmēros, krāsās un materiālos. Tas rada aizraujošu dažādu izmēru un saskaņotu dizainu mijiedarbību.

Dekoratīvā kulona nosaukums cēlies no Globe raksturīgās formas, kas šajā versijā ir izgatavota no kristāla akrila ar pieciem iekšējiem atstarotājiem, kas karājas uz trim tērauda ķēdēm. Caurspīdīga un pulēta alumīnija krāsu paleti papildina skaisti un redzami sarkani un zili toņi. Kad lampa ir ieslēgta, tā izgaismojas un atstarojas alumīnija atstarotājos, radot netiešu apgaismojumu, kas maigi izkliedējas un neapžilbina telpu.

VP Globe 28 Alu piekaramo lampu un visus pārējos skaistos Globe sērijas risinājumus no Verner Panton var atrast šeit.