Sērena Ravna Kristensena (Søren Ravn Christensen) satriecošais dizains Asteria tagad ir pieejams kā sienas lampa

12. februāris 2024
Sērena Ravna Kristensena (Søren Ravn Christensen) satriecošais dizains Asteria tagad ir pieejams kā sienas lampa
Dāņu dizainera Umage zīmola Umage populārajā un nu jau plaši izplatītajā Asteria apgaismes ķermeņu kolekcijā ir panākts ideāls līdzsvars starp funkcionalitāti un eleganci. Asteria ir dāņu dizainera un Umage dibinātāja Sērena Ravna Kristensena (Søren Ravn Christensen), kurš šo lampu radījis dizaina, tehnoloģiju un amatniecības krustpunktā. Ja jūs interesē Sērena Ravn Kristensena oriģinālie dizaini, varat atrast vairāk viņa skaisto darbu šeit..

Pateicoties īpaši izstrādātajam LED panelim un minimālisma stila eksterjeram, Asteria ir mūžīga apeleja, kas nekad neizies no modes. Šo sēriju raksturo puristiska vienkāršība. Diska formas lampas galva ir netraucēta ar detaļām un vienlaikus plaša savā dizainā, kas palīdz nodrošināt plašu apgaismojumu un vienlaikus piešķir lampai uzmanību piesaistošu izteiksmi, kas daudz pasaka ar maz vārdiem.

Visu Asteria sēriju varat atrast šeit.

Funkcionāls papildinājums pazīstamajam dizainam

Tagad Asteria tomēr tiek piedāvāta kā sienas lampa, kurai joprojām piemīt visas īpašības, kas raksturo oriģinālo lampu. Sienas lampai ir tāds pats detaļu samazināts izskats un tāda pati tīra forma, un skaistā misiņa apdare, kas raksturīga pārējo Asteria lampu rāmjiem, atkārtojas arī sienas lampā. Gaismas avots ir iebūvēts LED modulis, kas nodrošina efektīvu un tālu sniedzošu apgaismojumu, neraugoties uz zemo enerģijas patēriņu. Gaismai ir skaists silti balts krāsu tonis (2700 K) un augsta CRI vērtība (> 90), kas nodrošina ļoti precīzu telpu krāsu atveidi. Gaisma spīd uz leju kā tiešais lejupvērstais gaismeklis. Tomēr gaismas virzienu var regulēt, jo rāmi var pagriezt no vienas puses uz otru. Uz abažūra esošā diskrētā poga ļauj regulēt gaismas intensitāti, tāpēc ar Asteria sienas gaismekli jūs vienmēr varēsiet nodrošināt individuālām vajadzībām un mērķiem atbilstošu apgaismojumu.

Sienas gaismeklis ir pieejams divos dažādos izmēros, un katrs no tiem ir pieejams dažādās skaistās krāsās. Skaties Asteria sienas gaismu visos tās skaistajos variantos tieši šeit.