Neierobežots prieks ar Portofino galda lampu portatīvā dizainā

15. februāris 2024
Neierobežots prieks ar Portofino galda lampu portatīvā dizainā
Dizainers Valerio Sommella ir radījis Portofino galda lampu sēriju itāļu lampu ražotājam Nemo Lighting. Sommella ir dzimis Milānā un absolvējis dizaina studijas Milānas Politehniskā institūtā. Kopš savas karjeras sākuma un jo īpaši pēc savas dizaina studijas dibināšanas 2009. gadā Sommella ir izveidojis iespaidīgu skaistu un unikālu dizainu portfolio. Sommella katru projektu uzskata par iespēju izteikt idejas ar dizaina koncepcijas palīdzību un cenšas panākt, lai forma, materiāls un tehnoloģija apvienotos augstākā vienotībā. Vairāk Valerio Sommella skaisto dizainu var atrast pat šeit.

Sommella pamatprincipi skaidri atspoguļojas Portofino galda lampas dizainā, kas ar savu atjautīgo ģeometrisko formu kombināciju, augsto, slaido augumu un harmonisko viegluma un svara saspēli ir mākslas darbs pats par sevi. Rāmis un abažūrs ir izgatavoti no alumīnija ar skaistu virsmas lakas pārklājumu, kas pieejams vairākos dažādos toņos, savukārt pamatne ir izgatavota no marmora atbilstošā krāsā. Gaismas avotu veido iebūvēts LED modulis, kas ir uzstādīts abažūra apakšpusē, sūtot gaismu uz leju, veidojot skaistu lejupvērstu gaismu, kas gan rada skaistu apgaismojumu, gan izceļ skaisto lampas dizainu. Gaisma tiek darbināta ar pogu rāmja apakšdaļā. Pogā ir iebūvēta arī gaismas spilgtuma regulēšanas funkcija, tāpēc spilgtumu var regulēt trīs līmeņos. Tas nodrošina apgaismojumu attiecīgi 100 %, 70 % un 35 % no kopējā spilgtuma.

Lampai ir bezvadu savienojums, lai jūs varētu baudīt tās gaismu, lai kur jūs atrastos. Iebūvētais LED gaismas avots tiek uzlādēts, izmantojot komplektā iekļauto kabeli, kas tiek pievienots lampas USB pieslēgvietai. Pēc 4,5 stundām lampa ir pilnībā uzlādēta un var spīdēt līdz pat 15 stundām.

Skaties Portofino galda lampu visās versijās tieši šeit.