Ienesiet gaismu un prieku bērnistabā ar jaunajām gudrajām dzīvnieku lampiņām sērijās First Light un Bundle of Light no Mr. Maria.

4. marts 2024
Ienesiet gaismu un prieku bērnistabā ar jaunajām gudrajām dzīvnieku lampiņām sērijās First Light un Bundle of Light no Mr. Maria.
Holandiešu zīmola Mr Maria First Light un Bundle of Light galda lampu sērija ir apburoša kolekcionējamo priekšmetu sērija, ko raksturo vienota dizaina koncepcija: visas lampas ir veidotas kā mīļi dzīvnieciņi, kas varētu būt kā no bilžu grāmatas. Lampas ir īpaši izstrādātas bērnu istabai, taču tās viegli atradīs vietu arī dzīvojamā istabā un ikviena dizainu mīloša kolekcionāra mājoklī. Tagad abām sērijām ir pievienotas vēl vairāk burvīgu lampu, tostarp zilonīša un pērtiķa lampa, kā arī trīs dažādas dinozauru lampas sērijā First Light.

Katrai lampai ir raksturīga kompakta forma no mīksta, BPA nesaturoša, bērniem droša silikona, kas piešķir dizainam patīkamu taustes elementu, vienlaikus pasargājot lampas no bojājumiem, ja tās nokrīt uz grīdas. Atšķirīgās detaļas, kas atklāj katras lampas individuālo personību, ir iestrādātas kopējā formā un pārliecina ar vienkāršām, bet rūpīgi izvēlētām detaļām.

Gaismas saišķim ir ar baterijām darbināms LED gaismas avots, kas pēc aktivizēšanas pēc 15 minūtēm pats izslēdzas, padarot šo lampu ideāli piemērotu bērnu istabai vakara stundās. Skaties visu Bundle of Light sēriju šeit.

First Light arī darbojas ar akumulatoru, taču to var uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto USB-C savienotāju. Gaismas intensitāti var regulēt sešos iestatījumos atkarībā no tā, cik spilgtu gaismu vēlaties. Atkarībā no izvēlētā iestatījuma gaisma var spīdēt no 8 līdz 120 stundām starp uzlādēšanas reizēm. Jūs varat atrast visu First Light sēriju Skatīties visu First Light kolekciju šeit.