KDLN piedāvā funkcionālu apgaismojumu un stilīgu estētiku ar jauno "Motus" piekaramo gaismekļu sēriju

18. marts 2024
KDLN piedāvā funkcionālu apgaismojumu un stilīgu estētiku ar jauno "Motus" piekaramo gaismekļu sēriju
Stils raksturo katru itāļu dizainera KDLN zīmola KDLN jaunās, skaistās piekaramo gaismekļu sērijas daļu. Apgaismes ķermeņu kolekcija ir starptautiskās dizaina studijas Shulab, kas ir atbildīga par plašu atzītu dizainu klāstu augsta līmeņa dizaineru zīmoliem. Apskatiet vairāk viņu skaisto darbu šeit.

Zīmīgi, ka šī konkrētā piekariņu sērija ir nosaukta pēc latīņu valodas vārda "kustība": Motus. Tas ir pateicoties lampu elastīgajam dizainam, kas ļauj regulēt augstumu, vienlaikus veiksmīgi integrējot šo praktisko funkciju lampas vizuālajā estētikā. Uz rāmja ir poga, ko var izmantot šim nolūkam. Atkarībā no tā, vai vēlaties regulēt abažūru uz augšu vai uz leju, turiet pogu un virziet lampu uz augšu vai velciet cilpu zem abažūra. Kad lampa ir vēlamajā augstumā, atkal atlaidiet pogu. Pats rāmis ir izgatavots no metāla, kas ir krāsots un pieejams baltā, melnā un sarkanā krāsā. Rāmis nolaižas vertikāli, radot ilūziju, ka tas šķērso pašu ekrānu. Šaurā vertikālā līnija veido arī interesantu kontrastu ar apjomīgo abažūru, veidojot uz formu orientētu veselumu, kas padara lampu par mākslas darbu pašu par sevi.

Abažūrs ir izgatavots no pūsta opāla stikla, kas tam piešķir stilīgu estētiku. Kad lampa ir ieslēgta, viss abažūrs iedegas skaistā atmosfēriskā mirdzumā. Aiz tā esošais gaismas avots ir iebūvēts LED modulis, kas izstaro samērā spilgtu gaismu ar patīkamu silti baltu krāsu temperatūru. Abažūra baltie toņi nodrošina, ka gaisma var efektīvi un bez piepūles izplūst, savukārt matētā, necaurspīdīgā virsma izlīdzina gaismu, lai tā spīdētu pilnīgi vienmērīgi uz visām pusēm, radot skaistu visaptverošu gaismu. Ar fāzes griezuma dimmeri jūs varēsiet regulēt arī gaismas intensitāti, paverot vēl plašākas iespējas ar Motus.

Skatieties visu skaisto Motus sēriju tieši šeit