Divi jauni, skaisti krāsu varianti Ray Pendant no Globen Lighting

21. marts 2024
Divi jauni, skaisti krāsu varianti Ray Pendant no Globen Lighting
Atvērtība, caurspīdīgums, vieglums un graciozitāte ir atslēgas vārdi, kas raksturo zviedru Globen Lighting apgaismojuma kolekciju Ray. Kolekciju, kas sastāv no piekaramajiem, grīdas un griestu gaismekļiem, ir izstrādājis un iecerējis īru dizainers Patriks Hols, kurš ir arī Globen Lighting vadītājs. Hall ir 30 gadus strādājis par projektu vadītāju un dizaina inženieri, un viņa kontā ir vairākas veiksmīgas apgaismojuma kolekcijas un sērijas. Jūs varat atrast pilnu Halla darbu klāstu šeit.

Visu Ray sērijas gaismekļu atšķirīgā iezīme ir to atvērtais, dubultais metāla abažūrs. Tomēr cieto, masīvo vidi atsver forma, ko raksturo maigi izliekumi un neliela asimetrija. Tas piešķir kopējam dizainam maigu eleganci un skaistu organisku izskatu, radot viegla un peldoša abažūra iespaidu - īstu interjera akcentu. Līdz šim piekaramie gaismekļi ir bijuši pieejami tikai neitrālās krāsās un misiņa variantā. Tomēr tagad skaistais dizains atgriežas spilgti zaļā un zilā versijā, kas vēl vairāk izceļ dizainu, pateicoties skaistai krāsu spēlei.

Mākslinieciski atklātā piekaramā dizaina konstrukcija aptver gaismas avotu, bet neaizsedz to, nodrošinot skaidru, tiešu apgaismojumu, vienlaikus padarot spuldzīti par svarīgu lampas kopējās vizuālās izteiksmes sastāvdaļu. Šā paša iemesla dēļ lampa ir aprīkota ar E27 ligzdu, kas piemērota plašam spuldžu tipu klāstam. Ir ieteicams izvēlēties lodveida spuldzi, kas skaisti papildina lampas optiku un piešķir kopējam ansamblim dekoratīvu elementu. Ray Pendant īpaši raksturīgs ir elastīgais abažūru dizains, kas ļauj tos izkārtot dažādos veidos. Jūs varat izvēlēties, vai vēlaties izvietot lampas vienu pret otru, radot skaistu spoguļattēla efektu, vai arī vienu otrā, radot atjautīgu abu toņu raksta saspēli.

Abi Ray piekariņi šeit