Papildiniet savu dzīvojamo istabu, guļamistabu vai biroju ar īstu dāņu klasiku. Skatiet skaistās galda lampas ar misiņa virsmu šeit!

1. aprīlis 2024
Papildiniet savu dzīvojamo istabu, guļamistabu vai biroju ar īstu dāņu klasiku. Skatiet skaistās galda lampas ar misiņa virsmu šeit!
Warm Nordic Classic kolekcijā ir apkopoti vairāki skaisti 50. un 60. gadu dāņu interjera dizaineru darbi, kas lieliski iederas mūsdienu interjerā - gan minimālisma, gan klasiskā, gan modernā stilā. Daudziem šī perioda dizainparaugiem piemīt pārlaicīgs izskats un ekstravaganta meistarība, kas izceļas no mūsdienu interjeriem. Tā rezultātā klasiskie dizaini piešķir interjeriem unikālu pieskārienu, un, apvienojumā ar mūsdienīgiem dizainparaugiem, mājoklis iegūst personisku un visaptverošu stilu.

Viens no galvenajiem šī lieliskā dizaina līderiem ir Svends Aage Holm-Sørensen, kurš, būdams mākslas kalējs, ļoti labi izprata dažādu materiālu potenciālu un zināja, kā tos pārveidot. Mūsdienās Holm-Sørensena kā dizainera stils ir orientēts ne tikai uz Ziemeļvalstu tirgu, bet arī starptautiskais tirgus izrāda interesi par dizainera savdabīgo un eksperimentālo izpausmi. Dānijas dizaineru zīmols Warm Nordic ir atkārtoti izdevis vairākus Holm-Sørensena skaistos darbus. Jūs varat atrast tos visus pat šeit.

Holm-Sørensen 1952. gadā izstrādāja galda lampu sēriju Brass Top, kas lieliski ilustrē dāņu dizaina apbrīnojamo spēju apvienot atjautību un vienkāršību skaistos darbos, kuriem piemīt izteikti moderns, ziemeļniecisks izskats, vienlaikus saglabājot visas elegantās iezīmes, kas raksturo klasisko stilu. Tā paša nosaukuma abažūra virsma, atbilstošais rāmis un sfēriskais elements stieņa auklas galā ir izgatavoti no masīva misiņa, kas piešķir lampai izteikti klasisku izskatu. Tomēr asimetriskais lakota metāla abažūrs un uzmanību piesaistošais pamatnes dizains padara lampu par aizraujošu uzmanību piesaistošu un unikālu personību. Abažūram ir arī raksturīgi gaismas caurumi gar malām, kas piešķir papildu dimensiju apgaismojuma efektam un veido apgaismojuma kolekcijas zīmi. Jūs varat atrast visus skaistās dizaina lampas skaistos krāsu variantus šeit..