Funkcionāls papildinājums estētiskajai Asteria sērijai no Umage: sasveicinieties ar Asteria Plus

4. aprīlis 2024
Funkcionāls papildinājums estētiskajai Asteria sērijai no Umage: sasveicinieties ar Asteria Plus
Kopš 2017. gadā dienas gaismu pirmo reizi ieraudzīja Sørena Ravna Kristensena (Søren Ravn Christensen) Asteria piekaramo gaismekļu sērija, šī skaistā apgaismojuma kolekcija ir bijusi spilgts piemērs unikālajai estētikai, kas raksturo dāņu dizainu: racionāls un holistisks izskats, tīra, nepārtraukta ģeometrija, ekskluzīva krāsu valoda un dažas, bet būtiskas detaļas, kas piešķir dizainam personību un raksturu. Jaunajos Asteria Plus sērijas gaismekļos lielāka uzmanība ir pievērsta lampas funkcionalitātei un lietojamībai, neapdraudot vizuālo dizainu.

Plus sērijā ir saglabāta minimālisma elegance, kas raksturīga pārējiem Asteria sērijas piekaramajiem gaismekļiem. Piekaramajiem gaismekļiem ir tas pats viegli atpazīstamais misiņa elements abažūra augšdaļā, un tie ir pieejami divos krāsu variantos - melnā un perlamutra baltā, kam, tāpat kā pārējiem sērijas gaismekļiem, ir īpašs matēts izskats, kas ir svarīga Asteria DNS daļa. Visos Asteria Plus variantos ir saglabāts energoefektīvs LED gaismas avots, kas gaismu novirza uz leju platā lejupvērstā gaismā ar CRI vērtību virs 90, nodrošinot precīzu krāsu atveidi telpā. Tomēr lampu funkcionālās īpašības ir paplašinātas vairākās jomās: Lampas ir aprīkotas ar dimmera slēdzi, kas ir paslēpts abažūra augšpusē, tādējādi izvairoties no racionālā dizaina izjaukšanas. Šeit var regulēt gaismas krāsu temperatūru. Regulētājam ir trīs iestatījumi, kuros var mainīt gaismas temperatūru no silti baltas līdz neitrāli baltai, lai radītu ideālu apgaismojumu gan darbam, gan atpūtai. Turklāt Asteria Plus piekaramos gaismekļus var uzstādīt arī uz gaismas sliedēm, tāpēc tie ir ideāli piemēroti jebkurai vietai, kur nepieciešams regulēt gaismas novietojumu telpā.

Visus Asteria Plus piekaramos gaismekļus varat apskatīt šeit.

Ja vēlaties apvienot Asteria Plus ar citiem Asteria sērijas variantiem, kurā ietilpst arī sienas, galda, grīdas un griestu gaismekļi, varat atrast visu sēriju pavisam šeit..