FLOS STĀSTI: Jostas auduma piekariņš jaunā, enerģiju nekaitīgā modelī!

25. janvāris 2024
FLOS STĀSTI: Jostas auduma piekariņš jaunā, enerģiju nekaitīgā modelī!
Gatavojieties neparastai apgaismojuma pieredzei ar jaunāko Flos ģimenes papildinājumu - jostas auduma piekariņu. Dodieties ceļojumā cauri estētiskam minimālismam un pārsteidzošam dizainam, kura katru elementu rūpīgi atlasījuši brāļi Ronans un Ervans Bouroullec.

Iedomājieties gaismas darbu, kurā organiskas formas satiekas ar stingrām līnijām, radot kustības un formas simfoniju. Belt Fabric Pendant ir daudz vairāk nekā tikai lampa - tas ir mākslas darbs. Iedvesmojoties no jātnieku ādas siksnām, lampa pārveido tradicionālo priekšstatu par apgaismojumu, paslēpjot vadus elastīgā tekstila jostā, kas eleganti vijas no griestiem.

Šis unikālais piekaramais gaismeklis ir ne tikai skaists dizaina elements jūsu interjerā, bet arī nodrošina izcilu funkcionalitāti. Pateicoties tā elastīgajam raksturam, jūs varat veidot Belt Fabric Pendant atbilstoši savām vajadzībām un vēlmēm. Šī lampa var brīvi dejot telpā vai netradicionāli sekot arhitektūrai, un tā spēj radīt burvīgu atmosfēru jebkurā telpā.

Belt pirmo reizi tika prezentēts 2020. gadā, un šodien viņi ir paplašinājuši klāstu ar jaunu, klimatam draudzīgu tekstilizstrādājumu izvēli olīvzaļā un vara brūnā krāsā, kas neapšaubāmi lieliski papildinās jūsu personīgo stilu un interjera dizaina vajadzības. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku ādas klasiskajam izskatam vai auduma modernajam pieskārienam, jums ir piemērots Belt auduma piekaramais gaismeklis.

Pateicoties revolucionārajam dizainam un izcilajai funkcionalitātei, Belt Fabric Pendant gaismeklim 2022. gadā tika piešķirta prestižā Compasso d'Oro ADI balva. Šī atzinība par tā vides izpratni un oriģinalitāti ir tikai vēl viens apliecinājums Flos apņēmībai veicināt inovācijas, meistarību un pasaules klases dizainu.

Nepalaidiet garām iespēju izbaudīt skaistuma un funkcionalitātes apvienojumu. Padariet Belt Fabric Pendant par savu nākamo ieguldījumu apgaismojumā un ļaujiet savam mājoklim mirdzēt ar nepārspējamu eleganci un stilu.

Atrodiet divus izcilus Belt Fabric piekariņus šeit

Oriģinālais FLOS teksts FLOS STORIES