Ragna: stāvlampa, kas dara visu iespējamo

17. februāris 2024
Ragna: stāvlampa, kas dara visu iespējamo
Ikdienas dzīvē ir daudz situāciju ar vairākām vajadzībām, kas jāapmierina dažādos laikos. Tāpēc ir ļoti svarīgi, lai mantas, kas mums ir pieejamas mājās, palīdzētu mums veikt dažādus uzdevumus. Jaunie papildinājumi esošajai Ragna stāvlampu sērijai no Lindby ir lielisks piemērs funkcionālam dizainam, kas ir īpaši izstrādāts, lai apmierinātu visas vajadzības, kas rodas dienas laikā. Tajā pašā laikā lampa var parādīt skaistu ārējo izskatu ar elegantu estētiku un patīkamu apgaismojuma efektu, tāpēc jums ir skaists dizaina priekšmets, kas izdaiļo interjeru gan ieslēgtā, gan izslēgtā režīmā.

Stāvlampas graciozais augums atgādina ziedošu ziedu. Lampai ir masīva pamatne un atbilstošs rāmis, kas pieejams melnā un niķeļa krāsā. Luktura augšējo daļu rotā apgriezts stikla abažūrs ar reālistisku alabastra izskatu un skaistu marmorējumu uz virsmas. Tomēr tas nav vienīgais gaismas avots: kā īpaša funkcija Ragna ir arī papildu abažūrs ar atbilstošu dizainu, kas uzstādīts rāmja vidū.

Augšējais abažūrs ir vērsts uz augšu, tāpēc izstaro skaistu un izkliedētu augšējo gaismu, kas rada harmonisku apgaismojumu un veiksmīgi papildina kopējo telpas apgaismojumu. Tā sauktais augšējais gaismeklis ir populārs, jo gaisma šķiet daudz maigāka nekā lejupvērstais gaismeklis un izplatās tālāk telpā. Apakšējais abažūrs ir piestiprināts pie rāmja, un to var izmantot kā lasāmspuldzi, jo tas ir aprīkots ar diviem lokanajiem savienojumiem, lai pielāgotu abažūra pozīciju un tādējādi mainītu gaismas virzienu, šim nolūkam lampa ir aprīkota ar nelielu stieni smalkai regulēšanai.

Abi gaismas avoti ir aprīkoti ar energoefektīvu LED gaismu, un tos var darbināt atsevišķi, izmantojot savus slēdžus. Slēdžiem ir arī aptumšošanas funkcija, kas nodrošina bezpakāpju spilgtuma regulēšanu. Visu skaisto un funkcionālo gaismekļu kolekciju vietā šeit.