Gaisma un mājīgums no tumšajiem ziemeļiem - Pilke Signature 64 stāvlampa

11. aprīlis 2024
Gaisma un mājīgums no tumšajiem ziemeļiem - Pilke Signature 64 stāvlampa
Mums ir liels prieks iepazīstināt ar Pilke Signature 64 grīdas lampu kā vēl vienu krāšņu papildinājumu somu lampu ražotāja Pilke līdz šim lielākajam ģeniālajam veikumam - Pilke Signature apgaismojuma kolekcijai.

Īpaši stāvlampa, kas ir pieejama trīs skaistās krāsās, ir īpaša ikoniskās Pilke Signature sērijas sastāvdaļa. Nosaukums "64" ir atsauce uz lampas izmēriem, kas ir 64 centimetri garumā, platumā un augstumā, norādot uz pārdomātu dizainu. Tāpat kā visi šīs sērijas abažūri, arī šis ir montējams bez līmes vai skrūvēm, un šī ideja ir pārņemta arī Pilke Signature 64 stāvlampa, kas ir montējama bez pamatnes vai staba. Šādā veidā dizains saglabā savu pilnību, tāpēc neko nevar ne pievienot, ne noņemt. Abažūru arī var regulēt vairākos veidos, ar iespēju to pacelt simetriskā profilā vai noliekt leņķī, lai tas kļūtu asimetrisks, atkarībā no tā, kurš izskats jums patīk visvairāk.

Skatieties skaistākos Pilke Signature 64 stāvlampas un pārējo Pilke Signature sērijas lampu variantus šeit.

Kad somu dizainers Tuuka Halonens (Tuuka Halonen) radīja Pilke Signature sēriju, tas bija veltījums spēcīgajām kokapstrādes tradīcijām viņa dzimtenē. Somijas raksturīgais pieskāriens ir redzams katrā skaistā dizaina detaļā, sākot no elegantā saplākšņa, kas izmantots kā lampas materiāls, līdz sarežģītajam ģeometriskajam pinumu raksturam, kas atgādina par sāmu kultūrā raksturīgo uzmanību detaļām un izsmalcinātību. Tā kā Somija ir pazīstama arī ar savām tumšajām ziemām, nav pārsteigums, ka somi ir kļuvuši par meistariem efektīva un mājīga apgaismojuma radīšanā, kas tumšajos mēnešos, kad saule tik tikko parādās, dāvā cerību un prieku. Protams, visi Pilke Signatur gaismas ķermeņi ir Somijā ražoti ar rokām.