Kartell iepazīstina ar galda lampām TEA - ilgtspējīgs Ferručo Laviani meistardarbs

20. marts 2024
Kartell iepazīstina ar galda lampām TEA - ilgtspējīgs Ferručo Laviani meistardarbs
Itāļu dizaina celmlauzis Kartell, kas pazīstams ar saviem inovatīvajiem un estētiskajiem izstrādājumiem, tagad ir laidis klajā estētisku un videi draudzīgu TEA galda lampu klāstu, kas ir izcils slavenā dizainera Ferručo Laviani (Ferruccio Laviani) darbs, ar kuru viņš ir ilgstoši un veiksmīgi sadarbojies.

Kartell jau 20 gadus ir manas otrās mājas. Ko vēl teikt?
                -       Ferruccio Laviani

TEA galda lampas izstaro cildenu vienkāršību, kur forma gandrīz iegūst abstraktu raksturu, atgādinot divas rokas, kas aptver gaismas avotu, radot chiaroscuro efektu ar skaistajām ēnām, ko tas izstaro.

Visievērojamākā TEA galda lampas iezīme ir novatoriski izvēlētā neregulārā, porainā apdare, kas piešķir tai dabisku izjūtu. Lampa ir pieejama dažādās estētiskās pamatnes krāsās, tostarp baltā, antracīta, terakotas un pelēkbrūnā, skaidri demonstrējot, ka no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem var viegli radīt neparastus priekšmetus ar augstu kvalitāti un lielu poēziju.

Viens no novatoriskākajiem TEA galda lampas aspektiem ir jauna, videi draudzīga pārstrādāta materiāla - termoplastiskā tehnopolimēra - izmantošana. Šis materiāls ir izgatavots no tīriem lūžņiem no dažādām nozarēm, piemēram, mēbelēm, automašīnām, elektroierīcēm un iepakojuma, kas nav piesārņoti ar citiem materiāliem. Materiāls saglabā visaugstāko estētisko kvalitāti un strukturālās prasības, tādējādi piedāvājot neierobežotas iespējas pārstrādāt neizmantotos atkritumu materiālus un piešķirt tiem jaunu dzīvi. Tāpēc, iegādājoties TEA galda lampu, jūs izdarāt arī videi draudzīgu izvēli, jo tajā ir apvienota funkcionalitāte, estētika un kvalitāte, nodrošinot gan praktisku gaismas avotu, gan arī dekoratīvu interjera dizaina elementu.

TEA galda lampa ir ne tikai estētikas un funkcionalitātes apvienojums, bet arī revolucionārs solis ilgtspējīga dizaina virzienā. TEA galda lampa ar savu unikālo dizainu un ilgtspējīgiem materiāliem rāda ceļu nākotnes dizainam, kur skaistums un rūpes par vidi iet roku rokā.

Skaties visas Kartell galda lampas TEA šeit