Louis Poulsen iepazīstina - PH 2/1 portatīvās galda lampas

6. maijs 2024
Louis Poulsen iepazīstina - PH 2/1 portatīvās galda lampas
Louis Poulsen piedāvā jaunāko papildinājumu savai ikoniskajai apgaismojuma kolekcijai - inovatīvo PH 2/1 portatīvo galda lampu, kas ir moderna Poula Henningsena pārlaicīgā dizaina interpretācija. Šī pārnēsājamā lampa, kuras pamatā ir unikālā 1926. gada trīs abažūru sistēma, kas pazīstama ar savu maigo, neapžilbinošo gaismu, piedāvā daudzpusību un stilu vienā elegantā iepakojumā.

Atšķirībā no saviem priekšgājējiem PH 2/1 pārnēsājamā galda lampa ir mūsdienīga, pateicoties tās pārnēsājamajai funkcionalitātei, kas ļauj lietotājiem to novietot jebkurā vietā bez vadu vai kontaktdakšu ierobežojumiem. Šī lampa ir pieejama divās izsmalcinātās apdares versijās: Metalizēts misiņš un High Lustre Chrome Plated, un tā nevainojami iekļaujas jebkurā interjera stilā un piedāvā smalku eleganci.

Papildus stilīgajam izskatam PH 2/1 pārnēsājamā galda lampa piedāvā arī uzlabotas funkcijas, tostarp unikālo funkciju "Dim to Warm", kas ļauj regulēt spilgtumu un krāsu temperatūru no 1800 līdz 2700 Kelvīniem. Tas ļauj viegli radīt mājīgu atmosfēru, kas ir ideāli piemērota jebkuram gadījumam.

Pateicoties IP44 klasei, šī lampa ir piemērota arī lietošanai ārpus telpām, tāpēc siltos vasaras vakaros varat baudīt maigu apgaismojumu uz terases vai dārzā. Turklāt šī lampa ar akumulatora ilglaicīgu darbības laiku - līdz 120 stundām pie 5% spilgtuma - sniedz jums brīvību baudīt gaismu bez raizēm.

PH 2/1 portatīvā lampa ir ne tikai praktisks apgaismojuma risinājums, bet arī mākslas darbs, kas ar savu pārlaicīgo dizainu un inovatīvajām funkcijām bagātinās jebkuru interjeru.

Apskatiet abas PH 2/1 portatīvās galda lampas šeit