PIESPILDZINOŠAS ZIŅAS! Trīs veikala produkti nominēti BO BEDRE un Bolig Magazine dizaina favorītu konkursam 2024. gadā.

30. marts 2024
PIESPILDZINOŠAS ZIŅAS! Trīs veikala produkti nominēti BO BEDRE un Bolig Magazine dizaina favorītu konkursam 2024. gadā.
Ar lielu lepnumu varam atklāt, ka mūsu veikalā ir trīs produkti, kas nominēti BO BEDRE un Bolig Magazine dizaina favorītu 2024. gada balvai. Design Favorites ir Dānijas interjera dizaina balva, kas godina labākos mājas aksesuārus.

BO BEDRE un Bolig Magazine's Design Favorites ir uzmanības centrā, jo BO BEDRE un Bolig Magazine plašā visumā un platformās pievēršas dizainam visās kategorijās. Šis ekskluzīvais mājokļa un interjera visums cildina labākos mājas piederumus, izmantojot aizraujošu atlases procesu. Uzvarētājus izvēlas ne tikai ekspertu žūrija, bet arī paši lasītāji balsošanas procesā.

Žūrijas sastāvā ir Bolig Magasinet galvenā redaktore Helle Blok, Bolig Magasinet stiliste Jūlija Lēvenšteina (Julie Löwenstein) un BO BEDRE galvenais redaktors Ēriks Rimmers (Erik Rimmer), kuri ir nominējuši izcilākos dizainus dažādās kategorijās. Tomēr galavārds ir lasītājiem, kuri izlemj, kuri produkti ir pelnījuši uzvaru.

Kategorijas ir rūpīgi noteiktas un žūrijas atlasītas tā, lai atspoguļotu Dānijas interjera un dizaina plašumu. Balsojot par saviem favorītiem, jums ir arī iespēja laimēt dāvanu kartes 25 000 Dānijas kronu vērtībā, kas dod iespēju uzlabot savu mājokli, iedvesmojoties no Skandināvijas labākās arhitektūras, dizaina un interjera dizaina.

Mājokļa aksesuāru kategorijās ir daudz dažādu kategoriju, un starp nominantiem mēs varam piedāvāt Pearl Wall Lamp Chrome sienas lampu kategorijā, Infinite Table Lamp Black kategorijā Galda lampas un Mist Portable Table Lamp Black kategorijā Portatīvās lampas. Visi trīs produkti ir no dāņu zīmola NOLA, kas specializējas apgaismojuma produktos, kuru izcelsme sakņojas skandināvu dizaina tradīcijās, koncentrējoties uz vienkāršību, funkcionalitāti un estētiku. BO BEDRE un žurnāla Bolig Design Favorites ir dāņu mājokļa aksesuāru daudzveidības un kvalitātes svinības, un uzvarētāji pārstāv labāko no labākajiem mūsdienu dizainā.