Daudzfunkcionalitāte un estētika apgaismojuma koncepcijā - skatiet jauno Astep Isol apgaismojuma klāstu

20. maijs 2024
Daudzfunkcionalitāte un estētika apgaismojuma koncepcijā - skatiet jauno Astep Isol apgaismojuma klāstu
Itāļu dizaina zīmola Astep Isol apgaismojuma sērijas galvenais akcents ir funkcionalitāte. Kolekcija, kas sastāv no vairāku dažādu izmēru piekaramiem un stāvlampām, ir veidota saskaņotā dizainā ar vienotu koncepciju. Visiem kolekcijas gaismekļiem ir vienāds holistisks dizains un viens un tas pats krēmīgi balts tekstila abažūrs, kas izstaro klasisku eleganci ar mūsdienīgu piesitienu.

Šīs skaistās sērijas idejas autors ir dāņu dizainers Deivids Tulstrups (David Thulstrup), kurš 2021. gadā laida klajā kulonu Isol un vēlāk 2023. gadā paplašināja šo sēriju ar stāvlampu Isol. Abu modeļu raksturīga iezīme ir to skaņu absorbējošie abažūri, kas ir rūpīgi pārbaudīti, lai līdz minimumam samazinātu atbalsis un reverberāciju telpā. Šī īpašība padara Isol lampas ideāli piemērotas telpu apgaismojumam birojos vai citās telpās, kur ir liela kājnieku plūsma un nepieciešama efektīva trokšņa līmeņa kontrole. Lielākās telpās nepieciešama labāka skaņas absorbcija. Šā iemesla dēļ Isol Pendant ir izstrādāts tā, lai to augstumu varētu paplašināt, tādējādi nodrošinot efektīvāku trokšņa slāpēšanu. Alternatīvi varat piekārt vairākus piekariņus grupās, lai uzlabotu to skaņas absorbcijas īpašības.

Isol tekstilmateriāla abažūrs apņem gaismas avotu no visām pusēm, tādējādi radot maigu un neapžilbinošu gaismu, kas vienmērīgi izplatās uz visām pusēm. Tas padara šos gaismekļus ideāli piemērotus kā apkārtējās vides un fona apgaismojumu lielākās telpās. Grīdas lampas ir aprīkotas arī ar kājsavienotājā iebūvētu gaismas spilgtuma regulēšanas funkciju, lai jūs varētu pielāgot spilgtumu atbilstoši konkrētajam laikam un mērķim.

Katrai lampas versijai ir divi krāsu varianti ar melniem un bēšiem rāmjiem. Tiem visiem ir vienāds krēmīgi balts tekstila abažūrs, tāpēc tos ir viegli kombinēt. Visu skaisto Isol sēriju no Astep varat atrast šeit..