Atklājiet stilīgas lustras un skaistu interjera dizainu no Margit Brandt Interieur

13. septembris 2023
Atklājiet stilīgas lustras un skaistu interjera dizainu no Margit Brandt Interieur
Margit Brandt vārds ir pazīstams visiem dizaina pazinējiem. Brandta (dzimusi 1945. gadā), kas Dānijā un ārzemēs tiek uzskatīta par dizaina ikonu, jau kopš pagājušā gadsimta 50. gadu vidus ir pazīstama ar savu radošo dizaina visumu, kas nodrošina greznuma sajūtu un perfektu viesnīcas atmosfēru, ko ikviens var atpazīt un novērtēt. Margit Brandt spēja padarīt savus dizainus gan pārlaicīgus, gan inovatīvus, gan tendences noteicošus, neatkarīgi no tā, vai tā bija jaka vai svečturis. Tas viņai nodrošināja ļoti plašu auditoriju, kas viņas dizainparaugus novērtē vēl šodien. Tāpēc Lampemesteren ar lepnumu piedāvā plašu interjera dizaina izstrādājumu, tostarp lampu, klāstu, ko radījusi dāņu dizainere, kura noteica tendences, un turpina piedāvāt estētiskus un kvalitatīvus dizaina izstrādājumus dāņu mājoklim.

Īpaši stilīgā galda lampu sērija, kuru atradīsiet šeit, ar savu maigo mirdzumu un estētisko dizainu izgaismos tumšos viesistabas stūrus. Gan samta abažūrs, gan stikla pamatne sader savā krāsā, un abažūram ir īpašs dziļums. Tas rada skaistu gaismekļa virsmas spēli un ir lielisks piemērs Margit Brandt nepārspējamajai spējai radīt dizainu, kas ir gan moderns, gan pārlaicīgs.

Ja vēlaties radīt mājīgu atmosfēru ar sveču gaismu, Margit Brandt Interieur piedāvā skaistu svečturu un svečturu klāstu, ko varat atrast šeit Visi svečturi ir izgatavoti no caurspīdīga un izturīga kristāla stikla, kas atstaro gaismu un rada mājīgu mirdzumu. Visiem svečturiem ir vienāds plāns profils un apaļi stikla elementi, tāpēc tos ir viegli kombinēt savā Margit Brandt kristāla svečturu kolekcijā.

Pārskatīt pilnu Margit Brandt satriecošo izstrādājumu klāstu šeit