Dodieties uz pārnēsājamo bezvadu galda lampu viļņa ar portatīvo galda lampu Trip no Design By Us

15. novembris 2023
Dodieties uz pārnēsājamo bezvadu galda lampu viļņa ar portatīvo galda lampu Trip no Design By Us
Brīnišķīga stilīga dizaina, kvalitatīvu materiālu, elastīga interjera dizaina un praktiska apgaismojuma kombinācija raksturo dāņu dizaina uzņēmuma Design By Us skaisto Trip Portable apgaismojuma kolekciju. Lampas korpusa izturīgais dizains apvienojumā ar plato abažūru un mīkstajām malām piešķir galda lampai māksliniecisku, organisku noskaņu, kas atgādina meža sēni - dizainu, kas jau sen ir populārs mūsdienu galda lampu vidū.

Lampas neierobežota lietošana gan iekštelpās, gan ārpus tām

Dabas iedvesmotā pieskaņa ir labi izvēlēta, jo lampa ir bezvadu, tāpēc tās mājīgo apgaismojumu varat baudīt gan iekštelpās, gan ārpus tām. Lampā ir iebūvēta baterija, kas darbina LED gaismas avotu. Komplektācijā ir USB lādētājs. Pēc 9 stundu uzlādes lampa var spīdēt vismaz 14 stundas, tāpēc jums ir gaisma visam garajam vakaram. Gaismas intensitāti var regulēt ar trim iestatījumiem, tāpēc jums vienmēr būs piemērots apgaismojums jebkuram gadījumam. Turklāt Trip Portable var lepoties ar IP44 aizsardzības pakāpi, kas pasargā lampu no mitruma iekļūšanas un ūdens šļakatām.

Izvēlētie materiāli un ar rokām veidots kvalitatīvs dizains

Lampas praktiskās priekšrocības lieliski papildina ekskluzīvs dizains, kas sajūsmina pat visizsmalcinātākos dizaina pazinējus. Izturīgais korpuss ir izgatavots no īsta marmora ar individuālām dzīslām uz virsmas, padarot katru lampu unikālu. Abažūrs ir izgatavots no pūtāmā stikla, kas akmens pamatnes masīvajam izteiksmīgumam piešķir maigu un graciozu pieskārienu, radot harmonisku un veiksmīgu līdzsvaru.

Trip Portable galda lampa ir pieejama daudzās skaistās krāsās, kas atšķiras pēc toņa un pamatnes. Skaties visu Trip Portable sēriju šeit.