Efektīvs apgaismojums visām telpām ar SLV Asto Tube sēriju

29. aprīlis 2024
Efektīvs apgaismojums visām telpām ar SLV Asto Tube sēriju
Vācijas apgaismojuma meistari no SLV, Vācijas apgaismojuma meistari, kurus varat iepazīt šeit, vienmēr ir nodrošinājuši daudzpusību un lietojamību, kā arī izturīgu un kvalitatīvu apgaismojumu. Kopīgiem spēkiem radot apgaismojuma iespēju kolekciju ar vienkāršu un saskaņotu dizaina koncepciju, lampu tipiem jebkuram mērķim un efektīvu, bet ērtu apgaismojumu, kas palīdzētu lietotājiem ikdienā, radās Asto Tube. Apgaismojuma kolekcijā ir griestu, piekaramie un sienas gaismekļi, kā arī virsmu prožektori, tāpēc ir piemērots modelis neatkarīgi no tā, vai jums nepieciešams pamata, papildu vai akcenta apgaismojums. Gaismekļus var izvēlēties ar vienu vai vairākiem gaismas avotiem, un katrs modelis ir pieejams gan melnā, gan baltā krāsā, lai jūs varētu kombinēt un pieskaņot apgaismojumu apkārtējai videi.

Visiem Asto Tube gaismekļiem ir raksturīgs racionāls un detaļu samazināts dizains. Lampas galvai ir vienkārša, cilindriska forma, kas ar GU10 LED spuldzēm rada koncentrētu apgaismojumu bez atspīduma. Minimālistiskā āriene padara Asto Tube lampas par neuzkrītošu interjera dizaina elementu, kas neuzkrītoši saplūst fonā un vislabāk izgaismo apkārtējo vidi. Šāda veida dizains un apgaismojuma kvalitāte ir īpaši labi piemērota modernām mājām ar tieksmi pēc vienkāršības, taču to var veiksmīgi integrēt arī tirdzniecības telpās un citos komerciālos objektos.

Turklāt gaismas toni var mainīt, izmantojot atsevišķus atstarotājus, kas tiek pārdoti kā rezerves daļas Asto Tube sērijā. Šeit jūs varat izvēlēties zelta, sudraba, vara vai tumši violetas krāsas atstarotāju, kas nodrošina skaistu apgaismojuma variāciju. Skatieties visus mūsdienu Asto Tube modeļus un rezerves daļas šeit!