Flos piedāvā skaistu jaunu oriģinālu dizainu no 2023. gada: Galda lampa "Bilboquet" trīs skaistās krāsās

2. maijs 2024
Flos piedāvā skaistu jaunu oriģinālu dizainu no 2023. gada: Galda lampa "Bilboquet" trīs skaistās krāsās
Itāļu dizaina uzņēmums to ir paveicis vēlreiz! Auglīgā sadarbībā ar franču un kanādiešu dizaineru Filipu Malēnu (Philippe Malouin) Flos ir radījis skaistu dizaina lampu ar izsmalcinātu koncepciju, pārdomātu izskatu, uz lietošanu orientētu interjeru un ilgtspējīgu kompozīciju, kas atbilst visām ideālam mūsdienu gaismas avotam raksturīgajām prasībām. Bilboquet piesaista uzmanību ar savu uz formu orientēto izskatu: cilindrisko pamatni un lampas galvu, magnētisko lodveida savienojumu un garo auklu atbilstošā krāsā. Tas viss lieliski apvienojas skaistā konstrukcijā, kas ir arī mājiens franču bumbiņu spēlei bilboquet, no kuras iedvesmojusies lampa un no kuras ņemts tās nosaukums. Lodveida savienojumu var pagriezt visos virzienos, ļaujot jums regulēt lampas galvu un tādējādi maksimāli precīzi virzīt gaismu. Tas ir īpaši izdevīgi, jo lampa nodrošina koncentrētu, tiešu apgaismojumu. Lampa ir aprīkota ar GU10 ligzdu, kas atrodas salīdzinoši tuvu gaismas izvadam cilindriskās lampas galviņas galā, ļaujot gaismai spīdēt efektīvi un mērķtiecīgi, tāpēc Bilboquet ir ideāli piemērota kā darba vai lasāmvieta. Varat arī atstāt lampas galviņu vērstu pret sienu, lai iegūtu patīkamu netiešu akcenta apgaismojumu.

Galda lampai ir skaista, vienkrāsaina virsma, kas izceļ tās uz dizainu orientēto izskatu. Tā ir pieejama trīs dažādos krāsu variantos, un katram no tiem ir rūpīgi izvēlēts abažūrs, kas ļauj to viegli integrēt jūsu interjera dizainā.

Tajā pašā laikā lampas dizains lepojas ar pārstrādātiem materiāliem: galva un pamatne ir izgatavota no pārstrādāta polikarbonāta, kas ir papīra ražošanas blakusprodukts. Lampa ir pilnībā samontēta, neizmantojot līmi, tāpēc visas tās atsevišķās daļas lampas kalpošanas laika beigās var izjaukt un nākotnē izmantot atkārtoti.

Visus skaistos Bilboquet no Flos var atrast tieši šeit!