Grafiskais dizains, kas raksturo un nosaka interjeru

12. janvāris 2024
Grafiskais dizains, kas raksturo un nosaka interjeru
Ja meklējat elastīgu gaismas avotu ar stilīgu dizainu, kas rada vienotu telpu, meklējiet tālāk: jaunais, stilīgais piekaramais gaismeklis Lod no dāņu apgaismojuma uzņēmuma ferm LIVING piedāvā efektīvu apgaismojumu ar augstu funkcionalitāti un pārsteidzošu izskatu, kas atstāj paliekošu iespaidu uz ikvienu klātesošo. Ģeniālais dizains ir izkārtots tā, lai nodrošinātu maksimālu apgaismojuma elastību, un katra sastāvdaļa ir rūpīgi pārdomāta, ņemot vērā gan praktiskus, gan estētiskus apsvērumus.

Rūpīgi atlasītas sastāvdaļas, kas optimizē funkciju un formu


Piekaramā gaismekļa nosaukums ir labi izvēlēts: Plumba" ir pats abažūrs, kas nolaižas telpā un izplata patīkamu gaismu telpā zem lampas. Gan augšējais, gan apakšējais abažūrs ir izvietoti ap vertikālu centrālo stieni, kas izceļ konsekventu dizaina koncepciju. Augšējais abažūrs novirza gaismu no trim gaismas avotiem uz leju, bet apakšējais abažūrs novērš atspīdumu, tā vietā izkliedējot gaismu uz visām pusēm, radot maigu un patīkamu mirdzumu.

Pateicoties atjautīgajam dizainam, kas ar troses palīdzību savieno abažūru ar pretsvaru, lampas augstumu var regulēt. Uzstādīšanas laikā jums ir arī papildu brīvība novietot lampu tieši tur, kur vēlaties, jo konstrukcija ietver arī papildu griestu kronšteinu, kas nosaka, kur piekārt abažūru. Abažūrs, griestu kronšteins, pretsvars, rozete un kabelis ir saskaņoti pēc krāsas, kas piešķir skaistu stila sajūtu un saskaņotību kopējam dizainam. Tajā pašā laikā kabeļa un pārējo komponentu savienojums veido salīdzinoši liela mēroga grafisku veselumu, kas ātri piesaista uzmanību, ieejot telpā.

Lod Pendant ir pieejams modernā melnā versijā un skaistā kašmira krāsas versijā. Izpētiet tos abus šeit!