Iegūstiet lielāku elastību un vairāk apgaismojuma iespēju ar Nemo Lighting regulējamo sienas gaismu Swan.

28. augusts 2023
Iegūstiet lielāku elastību un vairāk apgaismojuma iespēju ar Nemo Lighting regulējamo sienas gaismu Swan.
Ja meklējat lielāku apgaismojuma diapazonu un autonomiju, Swan regulējamā sienas gaisma no Nemo Lighting ir īstais apgaismojuma modelis jums. Šo lampu raksturo nepārspējama elastība apvienojumā ar vienkāršu un modernu dizainu, kas padara šo modeli par gaidītu papildinājumu jebkuram birojam vai rakstāmgaldam.

Inovatīvs dizains ar praktiskumu prātā

Regulējamo sienas lampu Swan izstrādājis vācu dizainers Bernhards Osans, kurš absolvējis Hamburgas Universitāti un kopš 2014. gada ir izveidojis savu dizaina studiju. Osanna pieeju dizaina amatam raksturo priekšmetu vienkāršošana un eksperimenti ar ģeometriskām formām un fizikas likumiem ar mērķi rast jaunus, netradicionālus risinājumus interjera dizainā. Rezultātā rodas minimālisma un dinamikas pilnas konstrukcijas, kas kustas un mijiedarbojas ar apkārtējo vidi jaunā, inovatīvā veidā.

Šī pieeja ir skaidri atspoguļota regulējamā sienas apgaismojuma Swan dizainā. Rāmim ir pārsteidzošs garums, kas ļauj gaismas virzienu regulēt neskaitāmos veidos. Gaismu var regulēt horizontāli par 180 grādiem, savukārt atjautīgais auklas mehānisms ļauj regulēt arī vertikālo leņķi par 40 grādiem. Protams, arī pašu lampas galvu var noliekt, lai nodrošinātu maksimālu apgaismojuma elastību. Lampa izstaro samērā fokusētu gaismu no iebūvētā LED gaismas avota, kas ir praktisks, tiešs lejupvērsts apgaismojums. Izmantojot komplektā iekļauto šūnveida filtru, gaismu var samazināt, lai radītu maigāku un neapžilbinošāku mirdzumu. Gaismas slēdžam, kas atrodas uz kabeļa, ir iebūvēta apgaismojuma samazināšanas funkcija, ko aktivizē, turot slēdzi nospiestu.

Ar regulējamo sienas lampu Swan jūs iegūstat ne tikai gudru un elastīgu apgaismojuma risinājumu jebkuram laikam un mērķim, bet arī augstākās kvalitātes dizaina mākslas darbu, kas orientēts uz lietotāju. Uzzini vairāk lielisku Bernharda Osanna darbu šeit.