Iepazīstieties ar krāsainiem un radošiem dizainparaugiem ar Seletti jauno galda lampu 'Life in plastic' - it's fantastic!

10. janvāris 2024
Iepazīstieties ar krāsainiem un radošiem dizainparaugiem ar Seletti jauno galda lampu 'Life in plastic' - it's fantastic!
Līdz ar jauno filmu par pasaulslaveno blondīni, vienu no 20. gadsimta atpazīstamākajiem simboliem, skaistā galda lampa Life in plastic, kuru vari atrast tieši šeit, nevarēja debitēt piemērotākā laikā. Lampa sevi prezentē kā ironijas oāzi, kas iedvesmojusies no ikoniskās lelles Barbie, kura ir pārņēmusi pasauli, kopš pirmais modelis ieraudzīja dienas gaismu pagājušā gadsimta 50. gadu beigās.

Art Nouveau satiekas ar popkultūru


Ar savām veiklajām figūriņām Life in plastic galda lampa skaidri norāda uz detalizēto jūgendstila stilu, kas bija izplatīts pagājušā gadsimta sākumā un joprojām ir ļoti atpazīstams. Lampas dizaina koncepciju papildina bagātīgi ornamentēts lampas pamatnis ar sarežģītu un viļņotu lapu motīvu, zvana formas tekstila abažūrs ar mežģīnēm, bārkstīm un imitāciju un, visbeidzot, bagātīgi dekorēts figūriņu rāmis, kas šajā skaistajā reinterpretācijā ir paplašināts, veidojot veselu ansambli. Kad lampu ieslēdzat, gaisma spīd gan caur tekstilmateriālu maigā mirdzumā, gan caur gaismas atveri abažūra apakšdaļā, skaisti izceļot visu ainu.

Labi izpildīts dizains, kas atbilst Seletti radošajai līnijai


Daudzkrāsainais dizains un brīnišķīgā uzmanība detaļām, kas raksturo katru galda lampas milimetru, ir gan dizainera Marcantonio, gan itāļu dizaina lampu ražotāja Seletti, kas vairāk par to var uzzināt šeit, pazīšanās zīme. Marcantonio un Seletti jau vairākus gadus sadarbojas, lai radītu unikālas, ļoti atpazīstamas lampas, kas pārdomā apgaismojuma jēdzienu un izmanto lampu kā līdzekli dzīvās mākslas radīšanai.

Seletti specializējas galda lampās ar radošu pieskārienu. Iepazīstieties ar plašo Seletti galda lampu izvēli šeit!