Ievietojiet nākotni savā apgaismojumā ar WiZ

18. aprīlis 2024
Ievietojiet nākotni savā apgaismojumā ar WiZ
Pēdējos gados elektronikas inteliģentās vadības tehnoloģija ir sasniegusi jaunas virsotnes. Ja kādreiz jums būtu paveicies atrast lampu ar aptumšošanas funkciju vai regulējamu krāsu toni, jaunās paaudzes viedās gaismas piedāvā vēl nebijušas iespējas regulēt gaismu - ne tikai mainot spilgtumu un krāsu temperatūru, bet arī attālināti kontrolēt gaismu, laika iestatījumus un pat veselus apgaismojuma scenārijus, lai radītu ideālu noskaņu jebkuram laikam un gadījumam. Viens no zīmoliem, kas patiešām ir veicis izrāvienu viedā apgaismojuma jomā, ir Honkongas WiZ - apgaismojuma uzņēmums, kas specializējas viedā apgaismojuma jomā par pieejamām cenām, ko var atļauties ikviens.

Uzņēmums WiZ, kas dibināts 2017. gadā, piedāvā lampas, spuldzes un aksesuārus, kuriem visiem raksturīgs inteliģents dizains, kas ļauj gaismas avotus kontrolēt, izmantojot lietotājam draudzīgo WiZ lietotni, kuru var bez maksas lejupielādēt savā tālrunī, planšetdatorā vai citās elektroniskajās ierīcēs. WiZ specializējas griestu gaismekļos, kas bieži vien tiek piedāvāti lielākās sērijās ar dažādām versijām, krāsu variantiem un izmēriem, lai nodrošinātu katrai telpai piemērotu apgaismojumu. Skaties visas WiZ viedās gaismas tieši šeit!

Ar WiZ spuldzītēm jūs varat padarīt jebkuru lampu gudru, un tās ir pieejamas plašā klāstā, tāpēc katram lampas modelim ir WiZ spuldzīte. Visas WiZ spuldzes atradīsiet šeit!

Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, WiZ piedāvā aksesuārus, kas paplašina gan WiZ lampu, gan citu mājās esošo elektronisko ierīču viedās vadības iespējas. Visus WiZ piederumus atradīsiet šeit!

Futūristisko funkciju un lielā potenciāla likumsakarība ir tāda, ka visām WiZ lampām ir īpaši moderns, racionāls dizains ar tīrām, asām līnijām, neitrāliem un bieži vien vienkrāsainiem krāsu toņiem un skaistu vienkāršību dizainā, kas ļauj tās neticami viegli iekļaut jebkurā interjerā.

Uzziniet vairāk par WiZ un aplūkojiet visus viņu skaistos produktus tūlīt šeit!