Izsmalcinātais Drop piekaramais gaismeklis no Nemo Lighting piesaista uzmanību jūsu interjerā!

31. oktobris 2022
Izsmalcinātais Drop piekaramais gaismeklis no Nemo Lighting piesaista uzmanību jūsu interjerā!
Ja jūsu gaitenī, dzīvojamā istabā vai ēdamistabā ir augsti griesti un jums ir nepieciešams grandiozs dizains, kas pārsteigs jūsu draugus un ģimeni - un varbūt pat jūs pašu -, mums ir aizraujošas ziņas par jums! Itāļu apgaismojuma zīmols Nemo Lighting sadarbībā ar japāņu dizaineri Arihiro Mijake ir laidis klajā jaunu izsmalcinātu piekaramo gaismekli.

Nemo Lighting 1993. gadā Milānā dibināja Franco Cassina, un tagad tas pieder Frederico Palazzari. Uzņēmums ir guvis panākumus visā pasaulē ar savu ekskluzīvo kolekciju, kurā ir gan slavenu un atzītu dizaineru ikoniski šedevrdarbi, gan arī rūpīgi izvēlētu mūsdienu dizaineru, tostarp talantīgā Arihiro Mijake, jauni klasiskie darbi.

Sadarbojoties ar Nemo Lighting, A. Mijake ir radījis dažādus izsmalcinātus izstrādājumus, kas ir radījuši jaunas paradigmas apgaismojuma pasaulē. Tāds ir arī viņa Drop Pendant, kas ir izsmalcināta lustra ar glītām līnijām, kas skaisti savienotas ar glītu, racionālu un tievu alumīnija konstrukciju, kas izstaro izkliedētu, patīkamu un neapžilbinošu mirdzumu. Unikālajai alumīnija konstrukcijai piemīt viegla un plūstoša izteiksme, ko atbalsta iebūvētie LED gaismas avoti, kuri nodrošina neparastu gaismu, kas to visu apvieno. Lampa ir 2700 Kelvīnu gaismas avota, kas nozīmē, ka tā apsedz telpu ar silti baltu mirdzumu, kas garantē siltas un mājīgas atmosfēras radīšanu. Šis Drop piekaramais gaismeklis ir kas vairāk nekā tikai funkcionāls gaismas avots. Tas ir unikāls, izsmalcināts un ievērības cienīgs jūsu interjera papildinājums, kas garantēti piešķirs skaistu pieskārienu.