Jaunumi: Panthella Portable aug - tagad pieejams jauns populārās portatīvās lampas variants

11. oktobris 2023
Jaunumi: Panthella Portable aug - tagad pieejams jauns populārās portatīvās lampas variants
Ar prieku paziņojam par jaunāko papildinājumu Louis Poulsen ikoniskajai Panthella sērijai: Panthella 250 Portable. Šajā revolucionārajā lukturī apvienota pārlaicīga estētika un mūsdienīga inovācija, Verner Panton portfolio papildinot ar unikālu apgaismojuma elementu.

Daudz lielāks ekrāns, lielāks apgaismojums



Lampa Panthella 250 Portable pārņem pazīstamo oriģinālās lampas Panthella Portable dizainu un ar 250 mm diametra abažūru to paceļ jaunā līmenī. Lielāks ēns ne tikai piešķir vizuālu efektu, bet arī uzlabo gaismas izkliedi, radot maigu un patīkamu apgaismojumu, kas piepilda telpu ar siltu atmosfēru.

Lampas opāla stikla abažūrs ir rūpīgi izstrādāts, lai nodrošinātu vienmērīgu un izkliedētu apgaismojumu. Tāpēc Panthella 250 Portable ir ideāli piemērota jebkuram gadījumam, sākot no relaksējošiem vakara brīžiem un beidzot ar rosīgām tikšanās reizēm.

Pārnēsājams apgaismojums bez ierobežojumiem:



Pateicoties uzlādējamam akumulatoram, Panthella 250 Portable sniedz jums brīvību novietot gaismu jebkurā vietā, neuztraucoties par strāvas spraudņiem. Šī pārnēsājamība padara lampu ideāli piemērotu āra pasākumiem, mājīgiem brīžiem uz terases vai kā stilīgu papildinājumu jebkurā mājas stūrī. Tajā pašā laikā lampa saglabā ikonisko Panthella dizainu un apvieno to ar mūsdienīgu inovāciju. Trompetes formas pamatne un izteiksmīgais abažūrs rada vizuālu pievilcību, kas labi sader ar dažādiem interjera dizaina stiliem.

Izpētiet Panthella 250 portatīvo šeit!