Laipni lūdzam jauno All Star dizaineru komandu NINE

3. novembris 2023
Laipni lūdzam jauno All Star dizaineru komandu NINE
Uz skatuves ir parādījies pavisam jauns zīmols, kas specializējas modernā interjera dizainā, un, neraugoties uz savu jaunību, jau var lepoties ar daudziem skaistiem darbiem, kas ar savu praktisko un uz pielietojumu orientēto dizainu izdaiļo interjeru un uzlabo ikdienas dzīvi. NINE 2023. gadā dibināja deviņi kolēģi no Dānijas uzņēmuma Nine United, kas ir vairāku pazīstamu zīmolu, piemēram, &tradition, Stellar Works un Verpan, autors. Dibinātājiem bija kopīgs sapnis izveidot īstu Eiropas mēroga dizaineru zīmolu, kura pamatā būtu ilgtspēja un lietojamība.

NINE dibinātāji pamatidejas raksturo kā svaigu tiešumu, domājot par lietojamību. NINE produkti ir izstrādāti tā, lai tos varētu lietot, uzlabot, labot un pārstrādāt pēc tam, kad tie ir nokalpojuši savu mērķi. Uzņēmumā NINE ilgtspēja tiek skatīta no holistiskā viedokļa, ņemot vērā ražošanu, lietošanu, kalpošanas laiku un visu pēc tam. Šī ideja atspoguļojas viņu dizainā, ko raksturo skaista vienkāršība, un tie visi šķiet vienkārši gan izskata, gan funkciju ziņā. Slēptu detaļu un necaurspīdīgu mehānismu trūkums piešķir dažādām NINE dizaina kolekcijām atklātu un intuitīvu izteiksmi, kas padara tās viegli pieejamas un viegli baudāmas ikdienā. Ja vēlaties uzzināt vairāk par NINE un aplūkot visus skaistos dizainus, varat tos atrast šeit..


Zīmols galvenokārt specializējas dažāda veida mājsaimniecības piederumu un aksesuāru ražošanā, kurus varat atrast vietšeit..

Tomēr NINE piedāvā arī daudz skaistu lampu modeļu. Īpaši, ja runa ir par piekarināmajiem gaismekļiem, NINE ir daudz skaistu dizainu, kas ir radīti sadarbībā ar daudziem slaveniem dizaineriem no visas pasaules.

Skaties visus NINE gaismekļus šeit.