Pārlaicīga klasika viedā, bezvadu versijā - Haipot pārnēsājamā galda lampa no DybergLarsen

8. novembris 2023
Pārlaicīga klasika viedā, bezvadu versijā - Haipot pārnēsājamā galda lampa no DybergLarsen
Kad dāņu dizainers Franks Kerdils apvienojās ar stilisti Anetu Ekmani, lai izstrādātu Haipot apgaismojuma ražotājam Dyberg Larsen, šī skaistā lampu sērija uzreiz kļuva par dāņu dizaina klasiku. Vienkāršais siluets, noapaļotie stūri un vienkrāsainā virsma, kas pieejama gan neitrālās, gan piesātinātās krāsās, kopā veido mūžīgu klasisku dizainu, kas izskatās stilīgi - šodien, rīt un pēc divdesmit gadiem. Tāpēc mēs esam priecīgi, ka elegantā Haipot sērija papildināta ar vēl vairākiem lampu tipiem, kuros modernā un retro iedvesmotā izteiksme apvienojas pilnīgā līdzsvarā. Jaunākais papildinājums ir galda lampas bezvadu versija - Haipot galda lampa Portable.

Praktisks papildinājums stilīgajam dizainam

Tomēr lampa ir izstrādāta, domājot arī par elastību un funkcionalitāti, jo tai nav kabeļa, bet tā vietā to nepieciešams uzlādēt, un tad jūs varat baudīt tās mājīgo apgaismojumu jebkurā telpā - pat ārā uz balkona vai terases. Nelielajam metāla abažūram ir plaša atvere, caur kuru gaisma var izplūst plašā konusā. Tas rada skaistu gaismas kritumu, kas izceļ lakoto lampas pamatni, izceļot skaisto krāsu gammu. Pārnēsājamās galda lampas ir pieejamas daudzās skaistās krāsās, kuras visas var apskatīt tieši šeit, tāpēc jūs varat brīvi izvēlēties variantu, kas vislabāk atbilst jūsu interjera dizainam vai kas jums visvairāk patīk.

Tādējādi ar mazo galda lampu jūs varat papildināt savus Haipot piekaramos gaismekļus un radīt tīru un uz dizainu vērstu saskaņotību telpas apgaismojuma koncepcijā vai izmantot lampu kā laternu ārā siltos vakaros.

Skatīties DybergLarsen krāsaino Haipot sēriju šeit