Stilīga dizaina klasika jaunās, praktiskās āra versijās - apskatiet GUBI Satellite āra piekaramo un stāvlampu šeit!

16. augusts 2023
Stilīga dizaina klasika jaunās, praktiskās āra versijās - apskatiet GUBI Satellite āra piekaramo un stāvlampu šeit!
Kopš 1953. gadā dienas gaismu ieraudzīja Satellite sērija, šī īpašā lampa ir pazīstama un iecienīta dizaina pasaulē. Šī brīnišķīgā veidojuma autors ir franču un ungāru dizainers Mathieu Matégot, kurš izgudroja pilnīgi jaunu izgatavošanas tehnoloģiju, lai lampai piešķirtu raksturīgo rigitullo abažūru, kas rotā visas Satellite sērijas lampas. Rigitulle tehniku raksturo perforēts raksts un papīra plānā struktūra, kas ļauj metālu izliekt mākslinieciskās formās, piešķirot tam pūkainu izskatu, kas atgādina tilla izskatu. Tāpēc smalkais, bet spēcīgais rigitulle apvienojumā ar raksturīgo iegareno un apaļo formu rada iespaidu, ka Satellite lampa peld kosmosā kā cepelīns. Dizainu papildina asimetrisks, trīsstūrains ārējais abažūrs, kas kā cepure atrodas lampas augšpusē, tāpēc kopējais rezultāts ir skulpturāla un uz formu orientēta dizaina lampa ar augstu estētisko vērtību.

Skaties visu Satellite sēriju šeit

Pateicoties jaunajiem Satellite sērijas papildinājumiem, skaisto dizainu var baudīt arī āra telpās. Visiem gaismekļiem, kas ietver grīdas un piekaramos gaismekļus vairākos izmēros un krāsu variantos, ir IP65 kategorija, kas pasargā tos no vēja un laikapstākļu iedarbības. Tāpēc tās ir ideāli piemērotas uzstādīšanai uz segtas terases vai balkona, lai baudītu garus vasaras vakarus.

Lampas ir ideāli piemērotas arī lietošanai ārpus telpām, jo rokturīša abažūrs ar glītu caurumu rakstu ļauj gaismai no iekšpusē esošā gaismas avota ar maigu mirdzumu iekļūt visā lampas apkārtnē. Tajā pašā laikā tas pasargā gaismu, lai tā neapžilbina, bet maigi un patīkami spīd apkārtējā vidē. Izmantojot Satellite, jūs saņemat labāko no abām pasaulēm - tiešu apgaismojumu ar neapžilbinošu mirdzumu.

Skaties visus Satellite klāsta āra gaismas ķermeņus šeit