Trīs kontrastu veidotāji no DCWéditions

15. decembris 2023
Trīs kontrastu veidotāji no DCWéditions
Slavenais franču uzņēmums DCW ir radījis savdabīgu un aizraujošu lampu klāstu, lai radītu mūžīgas lampas, kuras neietekmē laiks un kuras paliek unikālas un funkcionālas paaudžu paaudzēm. Ar to bieži vien dīvaino eksistenci jums ir iespēja radīt savam mājoklim unikālu izskatu, kas garantēti pārsteigs un iepriecinās apmeklētājus. Aplūkojiet trīs nākotnes gaismekļus no DCWéditions tālāk tekstā:

Org Piekaramā Lampa Horizontal 1300 Zelts
Šī vācu dizainera Sebastiana Summas (Sebastian Summa) izstrādātā lampa izskatās gan kā klasiska lampa, gan arī kā futūristisks un moderns papildinājums, kas lieliski atbilst 21. gadsimtam. Gūstot nepārprotamu iedvesmu no astronomijas un zinātniskās fantastikas, dizaineram ir izdevies radīt fenomenālu un asimetrisku izskatu, kas var patiesi galaktiski paspilgtināt jūsu izvēlēto telpu.

Lampa ir pieejama arī kā vertikāls piekaramais vai sienas gaismeklis. Izpētiet Org visumu šeit!

Focus 5 Piekaramā Lampa Melns
Šī īpašā un pārveidotā piekarināmās lampas versija ir japāņa Yuji Okitsu redzējums par to, kā padarīt mājokli mazliet greznāku, bet vienlaikus elegantu un vienkāršu. Lampas skaistā, ziepju burbulim līdzīgā gaisma karājas iesaldēta, aicinoši mirdzot unikālajos gaismas avotos, kas rada unikālu un leņķveida skatu pat tad, kad lampa ir izslēgta. Dažāda izmēra gaismas ķermeņi karājas zvaigznājā, kas atgādina klasisko planeturo, un, tā kā gan gaismas avoti, gan rāmis rotē neatkarīgi, gaisma var sasniegt plašāku teritoriju. Ar piekaramo gaismekli Focus 5 jūs iegūstat gan satriecošu, gan aizraujošu piekaramo gaismu, kas ar savu atmosfērisko gaismu padara telpu par īpašu vietu un liek "FOKUSU" uz to, kas jums ir svarīgs.

Focus sērija ir pieejama ar 3, 4 vai 5 gaismas avotiem un melnā vai baltā krāsā. Skaties izvēli šeit!

Delumina 250 Sienas Lampa Melns
Itāļu OliveLab sadarbībā ar DCW ir radījusi lampu, kas garantēti izaicinās jūsu priekšstatus par to, kas fizikāli ir iespējams lampas gadījumā; patiesībā runa ir par fiziku! Delumina spēlējas ar iespēju ne tikai apgaismot, bet arī aktīvi kontrolēt gaismu. Pagriežot spieķi, kas atrodas lampas centrā, jūs varat radīt aptumsumu ārējā stiklā, kas ietekmē gan lampas izskatu, gan noskaņu jūsu telpā. Līdzīgi kā pilnmēness, lampa atkal pilnībā iedegas, kad pagriežat spieķi pretējā virzienā un apgriežat polarizāciju stiklā. Lampas divi stikla abažūri sniedz unikālu iespēju spēlēties ar fiziku, vienlaikus izrotājot jebkuru mājokli ar stilu un vienkāršību.

Lampa Delumina ir pieejama 250 mm, 320 mm un piekaramā veidā. Atklājiet apgaismojuma kolekcijas ciklu šeit!


Skaties pārējo DCW kaprīzo pasauli šeit!